"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."
...
Napisał(a)
ja ci nie rozpiszę bo nie chce się dokaldać do cykli nie majacych ładu składu i sensu jak cos robic to z glłowa a nie na pale bo mam to musze to wykorzystać.twoja sprawa cykl TRAGICZNIE jest rozpisany Ale takie osoby sa też potrzebne jak wrócisz po cyklu z wiekszym pasem,blokiem i impotencją to bedzie twój temat kolejnym z dzisiatek innych jak przestroga dla tych co wiedzą "LEPIEJ" zdrowia i taniej viagry
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Łodzianin, a czy mógłbyś mi chociaż rozpisać tego propa powiedzmy 1-8 lub 1-10 i powiedzieć czy moge dołożyć tam wino i ewentualnie tez rozpisać z winem. Skoro mówicie ze porażka to chyba zrezygnuje z tego trenu i mastera wiec czy mógłbyś mi chociaż w tym pomoc ? Please ;)
...
Napisał(a)
Daj propa 8 albo 10tyg dawka 100mg e2d
2 dni po ostatnim strzale clomid 2 listki
2 dni po ostatnim strzale clomid 2 listki
1
"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."
...
Napisał(a)
Czyli bez wina?
Czy jeśli pociągne to 10 tyg to czy nie lepiej będzie użyć również HCG?
Co z dieda taka jak teraz na zostać czy zwiekszyć np ww ?
Zmieniony przez - mirass w dniu 2014-09-27 12:21:09
Czy jeśli pociągne to 10 tyg to czy nie lepiej będzie użyć również HCG?
Co z dieda taka jak teraz na zostać czy zwiekszyć np ww ?
Zmieniony przez - mirass w dniu 2014-09-27 12:21:09
...
Napisał(a)
1-10 prop 100 mg co 2 dni
4-11 wino 30 mg dziennie
11-12 tydzień hcg 2500 j.m ponidziałek i czwrtek 2-3 dni po ostatnim testo clomid 4 tyg po 50 mg pierwsze 3 dni 100 mg
ja bym tak to zrobił
4-11 wino 30 mg dziennie
11-12 tydzień hcg 2500 j.m ponidziałek i czwrtek 2-3 dni po ostatnim testo clomid 4 tyg po 50 mg pierwsze 3 dni 100 mg
ja bym tak to zrobił
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
tak, musze przedewszystkim z pasa troche zjechac bo ogonie nie jest zle oprócz tego brzucha
...
Napisał(a)
wrzucaj vlcd. efekty są spektakularne. ja w 5 tyg zrzuciłem 8 cm z pasa. podkład z teścia i zapodaj
ze 3 - 4 tyg a pas na pewno poleci
Zmieniony przez - khayyn w dniu 2014-09-27 17:19:20
ze 3 - 4 tyg a pas na pewno poleci
Zmieniony przez - khayyn w dniu 2014-09-27 17:19:20
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!