Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
9
Napisanych postów
381
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
232698
byczek83
a w jakim okresie brales tren w okresie masy ? czy bardziej w czasie wycinki mogl bys napisac cos wiecej jaki progress zrobiles na srodku ? i jakie byly spadki? Nigdy nie bralem trenu a mam na niego ochote w tym roku tylko ja myslalem zrobic cos w takim stylu
cypio+tren pozniej oma+masteron i na koniec prop z winkiem, jak mozesz to napisz cos od siebie Podro!!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja jechalem tak :enan jako baza 1-9 na kicka mete 1-4 , 4-9 tren pozniej wino z propem z tym ze wino zaczalem w ost tyg brania trenu i skonczylem go tydzien po propie
czyli wino 9-15
prop 10-14
mialem miszane uczucia co do hcg bo chcialem przylozyc go zaraz po trenie ale odstawilem i uzylem go na koncu. chyba tu zyebalem.
co do masy to zaraz po metce poczulem lekki zastoj , moglem zejsc delikatnie z dawki (metka) zanim tren sie rozkreci kosztowalo mnie to ok 2 tyg zanim poczulem kolejne kilogramy w masie .
sila szla przeokrotnie sajdy na trenie jakos do opanowania
cala jazda zaczela sie gdy tren poszedl w odtawke prop z winem nie przebil trenu jesli chodzi i sile i mase (raczej ja utrzymywal )no i dol w bani libido zerowe nie wiem co jeszcze ci powiedziec zyly furczaly jak szalone co do agresji zerowa kaszel i zimne poty w nocy oraz niepewny sen uczucie lekkiego przeziebienia choc power na silce byl straszny ..
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
A ja jechalem tak(pierwszy i jak na razie ostatni cykl):2*10 ml fiolka masteronu + 1*10 ml fiolka trenu(obydwa z british dragona) caly cykl trwal niedluzej niz 4 tyg pierwsze poltora tyg sam masteron 1 do 2 ml co drugi dzien (zauwazylem delikatne przyrosty miesa-czego nie oczekiwalem po masteronie)pozniej mast mieszalem z tren w strzalach co drugi dzien do poltora ml kazdy i na koniec sam masteron e2d do 2 ml.Mimo krotkiego cyklu uzyskalem zadowalajace efekty w przyroscie,sile i rzezbie(spalilo duzo fetu)Nie odczulem zadnych skutkow ubocznych oprocz tego ze wyj...lo mi troche syfow(tylko na plecach i barkach po jakims miesiacu od zakonczenia cyklu)no i odczuwalem delikatne bole w okolicach nerek Teraz planuje walnac cykl tren +oxandrolone tak przy okazji jakbysci go rozpisali i chodzi mi jak najmniejsze przybranie na masie wiec mysle ze 10 ml trenu nie wiecej w tym cyklu
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
troche sie spieszylem i niezbyt "schludnie" to napisalem ale mam nadzieje ze zrozumiecie....ps. jak mozna edytowac swoje wypowiedzi i czy wogole mozna?