jazda lecimy jazdaaaaa
...
Napisał(a)
Niewiem co sie dzieje zjadlem narazie 100 metki scana i zrobilem sie jakis bardzo nerwowy czy to normalne?????Jak ide przez miasto i ktos sie atrzy to odrazu mówie kurva na co sie patrzysz, wydaje mi sie ze wszyscy sie patrza na moja lape o co chodzi?Jak bylem na baletach to dwoch kolesi na mnie wpadlo jak sie po [pijaku obsciskiwali tto sie wkurvilem i ich na glebe popchalem.Mam zamiar zjesc razem 200mety bo dokupilem se juz polska i clomid i czy mozna cos na nerwy kupic???Boje sie ze jak wypije to juz niewiem co zrobie poradzcie!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
nie ma tutaj nic do wymyslania,to ze wszyscy maja podobne zdania nie oznacza ze jestesmy d****ami,poprostu wkrecasz sobie agresora i tyle
zakochałem się w dziewczynie-metanabol ma na imie
...
Napisał(a)
ty brutalu
tak na powaznie to proponuje wizyte u psychologa

tak na powaznie to proponuje wizyte u psychologa
zakochałem się w dziewczynie-metanabol ma na imie
...
Napisał(a)
jak Ci sie wydaje ze kazdy sie na Ciebie gapi to schizofrenia paranoidalna
wypelnije ankiete

wypelnije ankiete

...
Napisał(a)
Kozak jesteś.
A tak naprawdę wkręciłeś sobie, że jesteś agresor i straszysz ludzi.

A tak naprawdę wkręciłeś sobie, że jesteś agresor i straszysz ludzi.

Promotor zdrowia z fizjoterapią.
...
Napisał(a)
Jakbyś zjadł słodzik myśląc że to meta to też by Ci się tak wydawało. to taki syndrom koksiarza je.busa, który zwykle łapią małolaty. Przejdzie z wiekiem
Zmieniony przez - Dibo22 w dniu 2007-04-13 22:36:49

Zmieniony przez - Dibo22 w dniu 2007-04-13 22:36:49
...
Napisał(a)
na razie przez 3,5 tygodnia nie pilem, ale mete jeszcze mam na 2,5 tygodnia o mozliwe ze pod koniec cyklu moge wypic.Podkreslam ze to moj pierwszy cykl,a przedtem trenowalem na odzywkach i juz wtedy za kazdym razem jak szedlem na bale to sie bilem jak wypuilem,rymuje i nawet tego nie czuje hehe.Ochroniaze na miesiac dali mi zakaz wstepu
jazda lecimy jazdaaaaa
...
Napisał(a)
Zapewne dużą role odgrywa tu psychika
ps: wyobraźcie sobie jakby teścia wziął
ps: wyobraźcie sobie jakby teścia wziął

życie...
...
Napisał(a)
tutaj kazdy na forum tlumaczy zeby tego nie brać bo wam pojdzie na psyche
stary i tobie wlasnie poszlo
a tak powaznie to moze jakies psychotropy

a tak powaznie to moze jakies psychotropy

Oni Mają Hajs - My Wspólne Marzenia...
...
Napisał(a)
Moze ktos mi wytlumaczy dlaczego tak sie dzieje,sterydy oddzialywuja w jakis sposob na psychike czy jak????Moze cos jak psychotropy????
jazda lecimy jazdaaaaa
...
Napisał(a)
ile dajecie mu czasu zanim porzadnie w******l dostanie?zmiesci sie w przedziale do 3 baletow?
Chlopie faze sobie wkrecasz tacy ludzie psuja opinie koksujacym my tutaj jestesmy kulturalni , mnie osobiscie towar uspokaja.
A syndrom supermana to nic dobrego.
Zmieniony przez - Center88 w dniu 2007-04-13 22:43:42
Chlopie faze sobie wkrecasz tacy ludzie psuja opinie koksujacym my tutaj jestesmy kulturalni , mnie osobiscie towar uspokaja.
A syndrom supermana to nic dobrego.
Zmieniony przez - Center88 w dniu 2007-04-13 22:43:42
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat