Witam. Co sądzicie o cyklu na nitrobolonie 2 limited edition, gaindoby z activity, resztki storma po treningu (zostało z poprzedniego cyklu) l-glutamina 1400mg z olimpa i multi pack 36 z treca?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
to pić tego nitrobolona 2 w nietreningowe tez czy go traktowac jak no boostera tylko przed treningiem a w pozostale dni zwykla kreatyna czy tam w moim przypadku kre alkalyn?
...
Napisał(a)
Diete staram sie trzymac w miare mozliwosci. Piers z ryzem lub makaronem dziennie,rano cos z płatków owsianych albo omlet albo zmiksowane płatki z bananami i mlekiem,wieczorem tuńczyk lub serki twarogowe.
...
Napisał(a)
od czego masz wyszukiwarke? zestawow takich lub podobnych bylo od groma!
pozdro
pozdro
Po kontuzji, wracam małymi kroczkami do formy :)
...
Napisał(a)
jak masz sporo nitro to bierz tez rano a jak nie to dokup zwykle mono i
5g mono rano
20g nitro 30 min przed tr--->po jakis 2 tyg zwieksz do 25 ...wtedy porzadnie kopie(ja jade na 30g)
10g storm po treningu (w ramach mozliwosi(mala ilosc))
sadze ze bedzie dobry cykl ...ja teraz jestem tez na nitro II , storm , mono i 6 kilo w 4 tyg i jeszcze jade 4 tyg ...pozdro ...
5g mono rano
20g nitro 30 min przed tr--->po jakis 2 tyg zwieksz do 25 ...wtedy porzadnie kopie(ja jade na 30g)
10g storm po treningu (w ramach mozliwosi(mala ilosc))
sadze ze bedzie dobry cykl ...ja teraz jestem tez na nitro II , storm , mono i 6 kilo w 4 tyg i jeszcze jade 4 tyg ...pozdro ...
...
Napisał(a)
o to ładnie. A gainera lub białko masz? Czy sama dietka? a Storma mam mało myśle na 2,3 tyg tylko po treningu będę brać . Bo mam go z wcześniejszego cyklu no xplode + storm i storma słabo czułem a no xplode miażdży najleszpa odżywka jaką miałem. Ale żeby storm sie nie zmarnował i nie zbrylił do końca to po treningu go będę pił. Niektórzy gadają że zaczynaja od mniejszej porcji niż sugerowana i co tydzień zwiększają ale ja sie posugeruje etykietką ewentualnie tak jak piszesz zwiększe po 2-3 tyg jak już nie bede czul.
...
Napisał(a)
i dorzucić do tego jakąs kreatyne np zwykły tcm z olimpu. Bo w tym nitrobolonie 5 g kreatyny tylko. Wystarczy to?
...
Napisał(a)
diety nie posiadam ..jem to na co mam ochote ...oczywiscie staram sie jesc to co potrzebne ...wiadomo ...dokup mono ..rozpisalem CI wszystko ...ja ide caly czas 10g stroma i jest dobrze ....mowisz ze w nitro tylko 5 g ..dlatego biore 30g bo dobrze mnie rozkreca ....dokup mono na rano i bedzie gicior ...
...
Napisał(a)
i rano nitro nie pic 10 g w nt dni tylko sam mono,ja kupie jabłczan tcm z olimpu,też chyba może byc
...
Napisał(a)
z jabłczanem tez bedzie dobrze nawet wydaje mi sie lepiej ....wszamaj to i rosnij sadze ze Ci troszke pomoglem ..:D
...
Napisał(a)
no jasne;) dzieki i wzajemnie. a w nietreningowe pijesz nitro czy same mono?
...
Napisał(a)
w nie treningowe pije rano 3g mono zmieszane z 3 g storma i po poludniu tak samo ...nitro bierz jako dopalacz przed treningiem i tylko w treningowe nie warto go marnowac na nt ...pozdro ...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!