Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Sprzedam sprzęt do cwiczen...

temat działu:

Targowisko

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1972

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 803 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 11735
_rtk_: fotek narazie nie mam musial bym zrobic (na jutro beda) narazie mam fotke samej laweczki jak stoi w piwnicy bo nie robilem temu zdiec... jutro postaram sie wrzucic A mozesz wrzucic fotki tego SE K750i?? Jak by co wyslij je na [email protected]
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 803 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 11735

To narazie fotka zrobiona przypadkowo ale jest Tak wyglada ta ławeczka no i widac tam sztange i troche obciazenia...mniej wiecej tak to wyglada...lawka jest regulowana
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 320 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 4862
Troche kicha bo ja foty nim moge zrobic i na kompa wrzuce z niego itd...ale cyfrowy niemam wiec raczej niemam jak...w dobrym stanie kupilem go w Maju jako nowke,folie zdarlem i jest tylko na ekranie lekka ryska(a tak obudowa ok zero sladow uzytkowania) karta 10mb, usb,plytke do kompa,pudelko,gwarancje wszystko co w komplecie,w orange.

Wu-Tang it could be dangerous!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 37 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1950
odezwij sie do mnie na gg bo jakos nie moge twojego numeru w katalogu znaleźc moj numer 7428738
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1526 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 19713
opchniesz sama sztange czy dalej nie chcesz nic osobno?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

ławka uniwersalna regulowana bez podpórki na nogi

Następny temat

[S] Laptop - TOSHIBA SATELITE A75 - TANIO

Spalanie
Polecane artykuły