Tanio sprzedam profesjonalną ławeczkę firmy MasterSport i sztangę. Ławeczka używana przez kilka miesięcy, kupiona w Warszawskim sklepie za 580zł. Posiada modlitewnik oraz przyrząd do ćwiczenia nóg (zakłada się w miejsce modlitewnika). Bardzo funkcjonalna, łatwa w demontarzu, wg opisu do 150kg. Oparcie podnoszone do pionu. Cena 199zł. Do tego mam do sprzedania gryf (ok 8-10kg)prosty długi 180cm z gwintowanymi zaciskami i gumowymi krążkami o wadze 2x15kg firmy Activity. Cena 140zł. Zdjęcie pokazuje taką samą ławeczkę jak moja. Jeżeli są jakieś pytania odpowiem na nie na forum, a zainteresowanych zapraszam na maila [email protected]
...
Napisał(a)
Tanio sprzedam profesjonalną ławeczkę firmy MasterSport i sztangę. Ławeczka używana przez kilka miesięcy, kupiona w Warszawskim sklepie za 580zł. Posiada modlitewnik oraz przyrząd do ćwiczenia nóg (zakłada się w miejsce modlitewnika). Bardzo funkcjonalna, łatwa w demontarzu, wg opisu do 150kg. Oparcie podnoszone do pionu. Cena 199zł. Do tego mam do sprzedania gryf (ok 8-10kg)prosty długi 180cm z gwintowanymi zaciskami i gumowymi krążkami o wadze 2x15kg firmy Activity. Cena 140zł. Zdjęcie pokazuje taką samą ławeczkę jak moja. Jeżeli są jakieś pytania odpowiem na nie na forum, a zainteresowanych zapraszam na maila [email protected]
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W związku z licznymi pytaniami na maila. Nie sprzedaję samej sztangi czy obciążenia, sprzedam jedynie wszystko razem czyli ławkę i sztangę. Gdybym zamierzał sprzedać to osobno ceny byłyby dużo wyższe, gdyż samo obciążenie w hurtowni kosztuje 174zł a ja sprzedaję je razem z gryfem dużo taniej.
...
Napisał(a)
jedno tylko pytanko:)CZY jesszze aktualne?no i moze jeszcze drugie z kąd jesteś?
"(...)Ja się nie moge,stawszy sie żywiołem Wiecznym mych ogniów rozsypać popiołem"
...
Napisał(a)
f*** ... sorki !!!
Zmieniony przez - _YaKuZa_ w dniu 2005-06-05 22:24:49
Zmieniony przez - _YaKuZa_ w dniu 2005-06-05 22:25:32
Zmieniony przez - _YaKuZa_ w dniu 2005-06-05 22:24:49
Zmieniony przez - _YaKuZa_ w dniu 2005-06-05 22:25:32
Polecane artykuły