BMW 520i + gaz(ok 1,5 roku) kolor platyna metalik...1989 rok, bardzo atrakcyjny wygląd,alufelgi,spojler klapy tylnej,kierownica i gałka zmianu biegów od M5,dodaje do niej ziomowe oponki w stanie bardzo dobrym(sezony)jestem drugim włascicielem w Polce(jeździ od 1995 roku-sprowadzona w całości)jeżdze nią ok 2 lat,poprzednim własicielem był starszy facet wzioł auto na firme więc nie bawił sie w kowali,wszytskie cześći orginalne...Na gazie auto chodzi idealnie,posiada metalową sonde...jeszcze nie zdarzylo mi sie zeby mi strzeliła.Spalanie kształtuje sie w miescie ok 12 litrow, na trasie ok 10 litrów
Z wypasu ma wspomaganie kierownicy,ABS,alarm,centralny zamek,roletę,szyberdach,blokade skrzyni biegów,el lusterka,mini komputer,dobrej klasy samograjek CD sony i doscyc dobre głosniki
ostanio wymieniłem drążek poprzeczny w przednim zawieszeniu,pozatym poza zmiana olejow,paskow i filtrow do niczego sie nie dotykałem.
Cena za auto to 13.5 tyś
Oczywsicie zawsze można sie dogadać,jestem elastyczny
Możliwa zamiana.
Fotki na email
Pozdrawiam
Z wypasu ma wspomaganie kierownicy,ABS,alarm,centralny zamek,roletę,szyberdach,blokade skrzyni biegów,el lusterka,mini komputer,dobrej klasy samograjek CD sony i doscyc dobre głosniki
ostanio wymieniłem drążek poprzeczny w przednim zawieszeniu,pozatym poza zmiana olejow,paskow i filtrow do niczego sie nie dotykałem.
Cena za auto to 13.5 tyś
Oczywsicie zawsze można sie dogadać,jestem elastyczny
Możliwa zamiana.
Fotki na email
Pozdrawiam
Gdy Ktoś Ma W Życiu Pecha I Zmartwień Kupę, Może Złamać Rękę Podcierając Dupę :D