Pablo(PAWEŁ)
...
Napisał(a)
Witam istnieją w polsce jakieś dobre kluby Sambo i jakie Sambo się w nich trenuje jak wygladaja treningi moze są jakieś stronki tych klubów jesli tak to prosiłbym o wklejenie linków :) w internecie znalazłem tylko combat Sambo Kraków i Sambo sytem Polska z góry dziekuje :) pozdrawiam :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
to chyba wszystko znalazłeś
(no moze oprócz bardzo dobrego trenera i dawnego zawodnika sambo [Rosjanina z pochodzenia] który mieszka w Radomiu ,ale tego raczej byś nieznalazł gdyż ten człowiek niezajmuje sie już sambo [zresztą w Polsce wogóle sie nim niezajmował] tylko czyms zupełnie innym
,ale to już tylko taka ciekawostka przyrodnicza)
Zmieniony przez - renegat44 w dniu 2007-10-10 03:03:48

Zmieniony przez - renegat44 w dniu 2007-10-10 03:03:48
"Musisz świecić przykładem odwagi, honoru, żarliwej dla Narodu służby"
...
Napisał(a)
kurcze szkoda moze jednak istnieja jeszcze jakies kluby Sambo w Polsce moim zdaniem to jest bardzo ciekawa wszechstronna sztuka walki
Pablo(PAWEŁ)
...
Napisał(a)
czy sztuka?raczej nie
a codo twojego zachwytu sambo to.......ale
wszytsko w swoim czasie

"Musisz świecić przykładem odwagi, honoru, żarliwej dla Narodu służby"
...
"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
...
Napisał(a)
Witam wiem wiem ze to sytem walki z rozmachu tak napisałem porostu byłem ciekawy gdzie w Polsce i czy wogóle trenowane jest smabo oczywiscie oprócz tych dwóch klubów pozdrawiam :)
Pablo(PAWEŁ)
...
http://www.bushido24.pl
Masz pytania dotyczące sztuk walki? Przeczytaj FAQ:
http://www.sfd.pl/PRZECZYTAJ_ZANIM_ZAŁOŻYSZ_NOWY_TEMAT.-t406577.html
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!