...
Napisał(a)
Dalem 500mg c5d to zauwazylem duze przyrosty masy dobrej jakosci oraz sila duza, no i apetyt taki ze moglem jesc dwa razy w ciagu nocy. Do tego tescia 500mg bilem.I dosc duza agresje ale inna niz na trenie.tylko ciekawe jak teraz razak stoi z tym srodkiem , ja bilem z pol roku temu.
Zmieniony przez - lukhil w dniu 2010-07-28 16:10:29
Zmieniony przez - lukhil w dniu 2010-07-28 16:10:29
...
Napisał(a)
panowie tez zamierzam bolda zakupic radzcie gdzie szukac lub co szukac jaka firma lub under nie chce syfu kupic wiadomo z gory dzieki pozdro

siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)
...
Napisał(a)
jeszcze jedno pytanie mnie nurtuje...:) powiedzcie mi ile tego hcg w przerwach bedzie konieczne przy wymienionym przeze mnie cyklu??znaczy w tym tyg co nie bedzie bity bold i test...
...
Napisał(a)
mysle ze 1000ui c2d dalo by rade choc ostatniu obilo mi sie ze mozna tygodniowo 500ui dac przez caly cykl i bylo by ok . Niewiem do konca niech wypowiedza sie bardziej doswiadczeni

...
Napisał(a)
nie wiesz ile hcg a za taki progres chcesz sie zabierac i to w takim wieku
...
Napisał(a)
nuras...wlasnie chce sie dowiedziec dlatego sie pytam...to jest miom zdaniem troche nietypowy cykl dlatego sie pytam...
...
Napisał(a)
jak tak to wpozo:) znaczy pytasz na przyszlosc :) zeby tylko tak bylo bo szkoda od razu lapac takie bombki pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!