Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mam możliwość załatwienia ze szpitala tego leku co w tytule (24 jednostki). W związku z powyższym mam pytanie narazie czysto teoretyczne do tych którzy się na tym znają, czy warto zaczynać kurację tym środkiem, wiem że trzeba brac tego dużo i zastrzyk robić codziennie. Dodam, że nie brałem jeszcze sterydów.
Następne pytanie, co do szkodliwości tego leku, czy jest bardziej szkodliwy od SAA czy moze mniej.
OCzywiście wdzięczny będę za odpowiedzi.
P.S.
Abonament już opłaciłem 2 tygodnie temu!
Szacuny
24
Napisanych postów
977
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
4791
gupi to moze jestes ty a nie moje pytanie:)lekarze zawsze mowia ze jest oki dopuki reka nie zgnije-wiec dlatego pytam o złoty srodek:)
oczekuje konkretnej odpowiedzi a nie swoich madrych rad
Szacuny
22
Napisanych postów
3310
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
6462
ok
skoro nie brales jeszcze saa to polecam najpierw slabego winka i decke na poczatek ,a hgh zostaw sobie jak masa nie bedzie chciala ci isc za bardzo za jakies 2 lata.
co do klucia sie ,to jest przyjemne bi insulinowkom nic nie boli a efekty sa oszalamiajace.
wcale nie trzeba duzych dawek i brac przez rok jak raz jeden kolega tu mowil.
ja wziolem jednom ampulke 16 iu i bylem zadowolony i doladowany jak ferrari.
efekty uboczne sa minimalne w poruwnaniu do saa,sa legendy na temat rosniecia dloni i stup,moze sie to zdazyc ale przy dawkach konskich,juz szybciej powiekszy ci sie szczeka niz urosnie prawa dlon.
gdybym mial tylko dostep do tego zlota dawal bym go do wyczerpania zapasow.
Aptekarz
Moderator Dz.Doping
Gdzie jest droga do spoczynku światła? (...)
Jeśli to wiesz, to wtedyś się rodził,
a liczba twych dni jest ogromna.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
KingKong, wielkie dzięki za odpowiedź, na Ciebie zawsze można liczyć!
Ta somatotropina, do której mam dostęp jest w całym zestawie wraz ze strzykawką i igłą. Wszystko to się razem skręca i można robić zastrzyk.
Faktycznie igła jest tam krótka insulinówka, ale jak na insulinówkę to niezbyt cienka.
Aha mam już ostatnie pytanie, gdzie robiłeś tzn. w jaką część ciała zastrzyki z tego środka, bo słyszałem, że nie którzy robią podskórnie w brzuch a inni domięśniowo w tyłek.
Szacuny
22
Napisanych postów
3310
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
6462
szczal jest zalezny od tego czy chceszmase czy spalic tluszcz,dlatego jesli masz zamiar urus zapodaj sobie w barek ,raz w jeden i raz w drugi i tak na zmiane,dawaj dawki male,6jm to max jednorazowo.
w brzuch podskurnie daje sie w tedy jak chcesz spalic tluszcz
Aptekarz
Moderator Dz.Doping
Gdzie jest droga do spoczynku światła? (...)
Jeśli to wiesz, to wtedyś się rodził,
a liczba twych dni jest ogromna.
Szacuny
24
Napisanych postów
977
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
4791
Kingkong a co sadzisz o kilku jednostkach w celu regeneracji rozpier....lonych stawow-pobdza wiezadła i chrzastki podobno ale ciekawe czy warto ???????????????????????????/