...
Napisał(a)
A wiec postaniowiłem znowu załozyc relacje z cyklu..I w temacie Dop[isałem axio bo wielu to moze zainteresowac i przydac Bo Własnie doloczyłem te srodki a powoli zamienie na wszytkie jakie sa w cyklu...Na poczatek wkleje fIlmik na ktorym sa fotki z konca ostatniego cyklu koniec lipca..I filmik z przed 2 lat..Poczatki mojej przygody z...:)..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeszcze jakbys rozpisal cykl
i wkleil ankiete byloby elegancko
Ostatnia relacje fajnie sie czytalo miejmy nadzieje
ze ta bedzie jeszcze lepsza
pozdrawiam
Zmieniony przez - Juniorr w dniu 2007-11-30 18:03:14
i wkleil ankiete byloby elegancko
Ostatnia relacje fajnie sie czytalo miejmy nadzieje
ze ta bedzie jeszcze lepsza

pozdrawiam
Zmieniony przez - Juniorr w dniu 2007-11-30 18:03:14
...
Napisał(a)
no dawaj kolego
cennych informacji nigdy nie za wiele
cennych informacji nigdy nie za wiele
Shut The f*** Up And Train
...
Napisał(a)
sam wchodze na bombe i bede mial sie z kim kasowac
zartuje oczywiscie
ciekawie sie zapowiada
zdrowia

zartuje oczywiscie
ciekawie sie zapowiada
zdrowia
NOX
...
Napisał(a)
A wiec tak..jestem 8 tydzien Jakies fotki pokaze jak cos kakretnego sie ruszy i bedzie widac cos..czyli jak wjedzie dieta redukcyjna czyli pewnie po swietach bo nie chce sobie odmawiac...:)..
...
Napisał(a)
Tomek ty ze swoimi wymiarami to do dzialu Fitness
a nie tu z wielkimi chlopami sie mierzyc
a nie tu z wielkimi chlopami sie mierzyc

...
Napisał(a)
Waga na starcie 101 kg po straconych dwoch miesiacach..Zycia na rozpuscie..Jak dla mnie..Ale trudno było mineło.Aktualna 110.7kg..
Rozpiska
1-16 Bold od 300mg instynktownie ziekszajac do 600mg
1-8 moeze i 9 metka od 15 instynktownie zwiekszajac do 60mged
1-16 Miesznak roznych testow głownie enan od 600mg isntynktownie zwiekszajac do 1200mg Od 10 tyg..Schodze powli z dawka
8-16 wino od 20mg do 40mg ed
8-16Trinaplex przed chwilka pierwszy shot ostatnia deska ratunku..Zeby cos z tego było 100mg co drugi dzien
od 10 tygonia zastosuje na zmiane clen z efka i stackiem..Plus jakies anty estro ale nie wiem jakie..Jeszce
Rozpiska
1-16 Bold od 300mg instynktownie ziekszajac do 600mg
1-8 moeze i 9 metka od 15 instynktownie zwiekszajac do 60mged
1-16 Miesznak roznych testow głownie enan od 600mg isntynktownie zwiekszajac do 1200mg Od 10 tyg..Schodze powli z dawka
8-16 wino od 20mg do 40mg ed
8-16Trinaplex przed chwilka pierwszy shot ostatnia deska ratunku..Zeby cos z tego było 100mg co drugi dzien
od 10 tygonia zastosuje na zmiane clen z efka i stackiem..Plus jakies anty estro ale nie wiem jakie..Jeszce
...
Napisał(a)
nie za slaba dawka wina jak na taki cykl?
...
Napisał(a)
czyli jednak nie bardzo jestes zadowolony z tych firm ktore brales/bierzesz? bo dawki masz/miales dobre a efekty mowisz nie ma rewelacji i co pokazywac... ?
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2007-11-30 18:19:39
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2007-11-30 18:19:39
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Methandienone - Czy to jest dobry cykl?
Następny temat