...
Napisał(a)
Chce testosteron enanthatewalic co 5 dni po 300mg + decadurobolin co 7 dni po 400mg plus 25 miligramow dianabolu czy to ma wogole przyszlosc tzn czy moze inaczej piramidalnie czy cos w tym stylu i jeszcze ile kupic hcg clomidu i nolvadexu bo to jest pierwsza taka silna kuracja na ktora sie decyduje i nie mam pojecia jakie duze dawki odblokowania walnac / prosze o zrozumiale odpowiedzi dzieki za pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Thx panowie
, poprostu jestem troszke przewrazliwiony, bo niechodzi o mnie
tylko o mojego brata - mlodszego
- niepisalem wczesniej o tym :-/ ale zaj.ebiscie zalezy mi na jego zdrowiu ( bardziej niz na moim ) i niechce zeby lazil na silke i sluchal takich karkow, ktorzy mowia mu zeby bral po 30-40mg mety i walil omke co 2 dni po calym flakonie, na pierwszy cykl, niewspominajac chlopakowi o odblokowaniu etc.
Dlatego pisze o tych wszystkich oslonach, blokach etc.
Sfd przentuje wysoki poziom pod wzgledem wiedzy i to mnie cieszy - lepiej zeby sie to niezmienialo
Dzieki jeszcze raz i szacuneczek
{POZDRO}

Dlatego pisze o tych wszystkich oslonach, blokach etc.
Sfd przentuje wysoki poziom pod wzgledem wiedzy i to mnie cieszy - lepiej zeby sie to niezmienialo

Dzieki jeszcze raz i szacuneczek

{POZDRO}
26 weeker...
...
Napisał(a)
dianabol chce stosowac przez 40 dni dec.... przez 70 dni a test... przez 77 dni i zastanawiam sie nad stanazololem w czesci koncowej kuracji
...
Napisał(a)
tescia wiecej niz deki 100mg tygodniowe wiec np.
deka 200mg/7dni
prolo 200mg/5dni
meta 20-25mg/dzien
tesc tydzien dluzej od deki, a clomid dwa tygodnie po ostatnim strzale tescia, nolva od poczatku do konca cyklu 10mg dziennie ( ewentualnie cynk 100mg na dzien ), nolve konczysz razem z clomidem, clomidu powinno 30-36 tabsów starczyc, hcg chyba zbedne, ale o tym niech sie spece wypowiedzą =)
powodzenia
deka 200mg/7dni
prolo 200mg/5dni
meta 20-25mg/dzien
tesc tydzien dluzej od deki, a clomid dwa tygodnie po ostatnim strzale tescia, nolva od poczatku do konca cyklu 10mg dziennie ( ewentualnie cynk 100mg na dzien ), nolve konczysz razem z clomidem, clomidu powinno 30-36 tabsów starczyc, hcg chyba zbedne, ale o tym niech sie spece wypowiedzą =)
powodzenia
Iść swoją drogą - nie dać satysfakcji wrogom -[][]--respect--[][]-
...
Napisał(a)
a winstrol jak chcesz to 50mg co drugi dzien od 8 do 12 tygodnia włacznie, tylko, ze jak meta na poczatku to winstrol w strzalach, bo watroba mniej ucierpi
IMO - 4 srodki to chyba za duzo -)
IMO - 4 srodki to chyba za duzo -)
Iść swoją drogą - nie dać satysfakcji wrogom -[][]--respect--[][]-
...
Napisał(a)
A jak ma się Twoja dieta vide tego cyklu?
Jeżeli chcesz zapobiec atrofii jąder HCG stosuj w dawce 500iu co ok.4dni przez cały cykl.
Po takiej dawce decadurabolinu odblokowanie przysadki bedzie dosyć trudne, napewno szykuj te 36tabletek Clomifenu + Nolvadex.
Clomid 300-10x100-10x50mg, Nolvadex 20mg/ed.
Co do stosowania Nolvadexu podczas cyklu zdania są podzielone. Przedewszystkiem trzeba umieć go stosować. Napewno pomocny będzie cynk w dawce 100-150mg/ED.
Metanabol skróć do 4-5tygodni.
Jeżeli chcesz zapobiec atrofii jąder HCG stosuj w dawce 500iu co ok.4dni przez cały cykl.
Po takiej dawce decadurabolinu odblokowanie przysadki bedzie dosyć trudne, napewno szykuj te 36tabletek Clomifenu + Nolvadex.
Clomid 300-10x100-10x50mg, Nolvadex 20mg/ed.
Co do stosowania Nolvadexu podczas cyklu zdania są podzielone. Przedewszystkiem trzeba umieć go stosować. Napewno pomocny będzie cynk w dawce 100-150mg/ED.
Metanabol skróć do 4-5tygodni.
...
Napisał(a)
dieta jest ustalona na 4000 kcal nie bede tam calej pisal ale jest cynk jest :) a juz sie dogadalem z kolesiem i bede bral 300mg deci raz na tydzien a hcg przez cala kuracje brac !! tego nie wiedzialem chyba zastosuje
...
Napisał(a)
a moge hcg mieszac w strzykawce z deca albo test.. jak bede wbijał ??
...
Napisał(a)
No wlasnie
ja tez pytalem o hcg na cyklu test prolo 200mg/e5d ( w celu zapobiegnieca artrofii ) to wszyscy powiedzieli ze zbedne
.
No to moze teraz ktos napisze ?????
{POZDRO}

No to moze teraz ktos napisze ?????
{POZDRO}
26 weeker...
...
Napisał(a)
Kuchwa
to jak z HCG bo chcialem dzis zamawiac, ale teraz niewiem juz co
{POZDRO}

{POZDRO}
26 weeker...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!