Witam , mam 21 lat z siłownią styczność 5 lat ale mniejsza w nią chce jak narazię zrezygnować z siłowni i myślę o nabraniu trochę koordynacji i kondycji. Niedaleko mojego miejsca zamieszkania otworzono sekcję juJitsu i to moje pytanie , czy z wypuklina kręgosłupa L5/S1 (gorset mięśniowy dobrze wzmocniony) . Można pokusić się o treningi czy lepiej dać sobie spokój. Ma ktoś może podobną sytuację ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wszystko zalezy od rodzaju , stadia Twojej dolegliwosci z tego co wiem wypuklina nie musi oznaczac jakiegos powaznego uszkodzenia kregoslupa,ale rowniez w niektorych przypadkach jest NIE wskazana jakakolwiek aktywnosc fizyczna, bez lekarza raczej nikt Ci tu nie pomoze, miales robiny rezonans?
...
Napisał(a)
Są wady przy których SW mogą nawet pomóc.
,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka
...
Napisał(a)
tak tak , ja mam wszystko rozpoznane itp . Miałem rezonans , sytuacja można powiedzieć opanowana ;)
...
Napisał(a)
który stopień wypukliny?
masz jakieś dolegliwości?
masz jakieś dolegliwości?
Feel the pain and do it anyway...
Obecny dziennik: http://www.sfd.pl/[Stara_Gwardia]_Saida_2014-t993979.html
...
Napisał(a)
wypuklina nie opisowa (czyli nie podano w mm) typu bulging , miałem promieniowanie na lewą nogę, teraz już jest okej ale nieraz czuje ból nogi takie jakby napięcie wydaje mi się że przez przesadne uważanie i brak jej rozciągnięcia. Trochę ten opis takie masło maślane ale powinieneś zrozumieć ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!