Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
165
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4948
chcialbym sie was zapytac po jakim czasie brania maty ( biore indyjski metanolon ) widzieliscie przyrosty masy i sily jestem po 13 dniach cyklu i z byt duzej pompy nieczzuje masy tez wiecej niz 1 -2 kg raczej nieprzyszlo oczywiscie mam diete biore do tego jeszcze mass xxl oslonki itd i czy moze powinienem zwiekszyc dawki waze 80 kg i zaczalem od 2 tabletek zwiekszam dawke co 5 dni i teraz biore 4 dziennie ( i chcalem brac te 4 tabsy przez 10 dni a nastepnie znowu zmniejszyc do 3 i 2 tzn piramitka ) czy sadzisie ze powinienem zwiekszyc dawke do 5 dziennie ?? czy jeszcez jest czas ze sie rozkreci ??
Szacuny
0
Napisanych postów
165
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4948
no jem tak jak mi kolega doradzil teraz jak biore 4 do dawkuje tak :
- 30 min po 1 posilku ok 8.00
- 30 min po 2 posilku ok 12.00
- 30 min po 3 posilku ok 16.00
- 30 min po 4 posilku ok 19.30
Szacuny
10
Napisanych postów
6753
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
64622
ja zacząłem czuć na począku drugiego tygodnia, mój kumpel - dopiero pod koniec trzeciego / na początku czwartego więc - jak widać - sprawa indywidualna
SPAMcjalista działu Doping
Człowiek obdarzony najch*jowszą genetyką do wszelkich sportów
Prowokator, spamer, specjalista z dupy wzięty
Szacuny
52
Napisanych postów
5557
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
53767
ja ******le skad wy macie takie wynalazki?im dalej tym lepiej ze indyjska?kupuj dalej takie scierwo to pompy nigdy nie doswiadczysz.Najlepiej to co blisko tzn polak rusek.Trzeba bylo ruska kupic.
Szacuny
0
Napisanych postów
165
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4948
dokladniej chodzi mi o to ze wiele osob ktorzy robili indetyczny cykl co ten to mieli przyrosty 7 kg ( oczywiscie nie czysta masa miesiniowa :) 12- 15 kf w wyciskani z 2-3 w kablu ... no i jestem troszke zawiedziony ze mi tak nieidzie ale chcialem sie zapytac w jakim okresie najlepiej dziala po jakim czasie i jakie dawki byly by dla mnie najlepsze :)