Czy to normalne, że jak robie np 50 przysiadów (zacząłem trening na wyskok) to gdzieś po 20 zaczynają mnie troche boleć kolana, ale moge dalej robić i jak skończe, to po jakiś 15s ból mija. Aha i jaki powinienem mieć wyskok, żeby spokojnie robić salto w przód i w tył, bo po 1tygodniu treningu mam 53cm (nie trenowałem w kosza).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Daje dużo, pomasuj sobie każde kolano tak 3min i później zacznij ćwiczyć wyskok, nie powinieneś czuć bólu w kolanach. W ogóle robisz rozgrzewke i rozciaganie rpzed treningiem wyskoku?
...
jak masz to se zakladaj cos na kolana najlepiej tak jak ja np ochraniacze ktore utrzymują caly czas cieplo. smaruj se mascią przed i po treningu. u mnie tez tak jest czasami ze troche bola kolana a potem przestaja po 15 sekundach.
"Co Cie nie zabije to Cie wzmocni!"
...
Rozgrzewke i rozciąganie robie, zobacze jak jutro będzie po masowaniu, bo dzisiaj miałem dzień na regeneracje.
...
tak jak andy13 powiedział , maść rozgrzewająca na to opaska i powinno być już bezboleśnie + wiadomo dobra rozgrzewka
...
Czy coś ze zwykłego jedzenia(nie ze sklepu sfd) może wzmocnić moje kolana?
Bo chyba żelatyna ma takie właściwości.
Bo chyba żelatyna ma takie właściwości.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz