...
Napisał(a)
Witam sprawa jest prosta :) Chce zrobic cykl na samym winie. Mam 21 lat, staż 3 lata, troche tłuszczu bo mam tendencje do tycia. Waże 90kg i podnosze 120kg na klatke. Będe miał diete oslonki, witaminy itd. Wiem ze na pierwszy cykl powinno wystarczyc 15-20mg wina na dobe ale wiem tez ze takie dawki stosuja ludzie ktorzy waza 75kg. Moje pytanie jest takie czy przy mojej wadze nie powinienem brac 25-30mg na dobe. Dzięki za odp :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wins solo to nie jest dobry pomysł
wypełnij ankietę
wypełnij ankietę
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Wiem, że najczęściej wino jest łączone z decą lub propem. Nie wiem zasadniczo czemu uparłem się na to wino solo. Może po tym cyklu przełamię sam siebie i następny zrobię juz bardziej sensowny ale narazie chce zobaczyć jakby to wyszło i jak na mnie zadziała. Ankiete na dniach wypełnie bo nie mam żadnej miarki przy sobie. Te dane które wpisałem to wpisałem z głowy. Miałem już zacztnać ten cykl na samym winie w dawkach 15mg ale wstrzymałem się żeby nie okazało się, że nie będzie oczekiwanych efektów z racji za niskiej dawki.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!