Chcialem sie spytac czy wam tez tak ciezko sie jedzie na pythonie-chodzi mi o cwiczenia od dolu np.wioslowanie,albo biceps od dolu?30 kg zalozee a jedzie sie jak by 50 bylo!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
skoro jest ci za ciężko to nie zakładaj 30kg, a np. 20 i powinno być po sprawie
według mnie to bardzo dobrze że ciężej chodzi

według mnie to bardzo dobrze że ciężej chodzi

...
Napisał(a)
Dolny wyciąg ma 2x przełożenie, oznacza to iż odczuwalne obciążenie będzie około 2x większe od założonego.
W poniższym temacie przedstawiam rozwiązanie tego problemu.
https://www.sfd.pl/Propozycja_modyfikacji_konstrukcji_Python-t466606.html
Używanie większego obciążenia w obecnej konstrukcji z plastikowymi kółkami jest niebezpieczne, u mnie przy próbie pociągnięcia za linkę plastikowa cześć kółka spadła z łożyska.
W poniższym temacie przedstawiam rozwiązanie tego problemu.
https://www.sfd.pl/Propozycja_modyfikacji_konstrukcji_Python-t466606.html
Używanie większego obciążenia w obecnej konstrukcji z plastikowymi kółkami jest niebezpieczne, u mnie przy próbie pociągnięcia za linkę plastikowa cześć kółka spadła z łożyska.
...
Napisał(a)
Krzychoo85: Owszem masz rację, te kółka które w tym momencie mamy (zresztą nie tylko my, ale fakt to my je skonstruowaliśmy a potem skradziono je nam)nie w 100% są sprawne, sporadycznie bo sporadycznie ale faktycznie pękają. Mamy już wykonaną formę z nowym kółkiem w którym zastosowaliśmy wszystkie uwagi i poprawki jakie tylko można było :) Będziemy je wysyłać do każdego kto przyśle nam stare kółko z naszym numerem zamówienia i danymi które będą się zgadzać. Oczywiście nie odpłatnie :)
...
Napisał(a)
dzieki za rady ,popieram twoje zmiany krzychoo85-bedzie trzeba cos wykombinowac!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!