Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
40
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
10336
Witam zaplanowalem sobie moj trzeci cykl.Mam do niego 10 strzalow deci holenderskiej,15 strzalow winstrolu i 100 tabletek metanabolu.Cykl rozpisalem sobie nastepujaco: 1tydz-2ml deci-2tabl. metki
2tydz-2ml deci-3tabl. metki
3tydz-2ml deci-4tabl. metki
4tydz-2ml deci-3tabl. metki
5tydz-2ml deci-2tabl. metki
6tydz-2ml deci-W
7tydz-2ml deci-I
8tydz-2ml deci-N-----co dwa dni
9tydz-2ml deci-K
10tydz-2ml deci-O
Dwa tygodnie po ostatnim zastrzuku deci przez pierwsze 5 dni po 2 tabletki clomidu i potem przez 10 dni po 1.Chcialbym zeby mi ktos doradzil czy dobrze sobie ten cykl rozpisalem czy mozego jakos jeszcze inaczej rozpisac.
Moze by z tej deci jakas piramidke zrobic?Z gory dzieki za pomoc i pozdrawiam.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
za bardzo się nie znam, ale na tyle co czytałem o kuracjach to wydaje mi się że dobra. Może sam ją zastosuję! Jak myślisz ile ci po tym powinno pójść w łapce, na klatę, a ile masz teraz? Chyba znasz już swój organizm (w końcu 3 kuracja)?
Szacuny
0
Napisanych postów
40
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
10336
Dzieki za zainsteresowanie tematem mam nadzieje ze sie jeszcze jakis znawca wypowie na temat zmian w tym rozpisie,wszystkie uwagi sie przydaja, a moze pojdzie ulozyc to lepiej.Dzieki i pozdrawiam
Szacuny
6
Napisanych postów
311
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
23363
eeeee ja bym tam wogule mete z tego wywalił bo to tak jakby do dobrego wina jabola dolewac zeby sie mocniej schlać ))))))
P.S. fajny cykl sambym taki chciał ale kasy mi brak :(
Szacuny
0
Napisanych postów
40
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
10336
E-lite a czemu bys tak ta mete zamienil?Mi sie zdaje ze lepeiej ja taka piramidka wziasc.
Cienki jakie beda efekty to napisze po tak kolo czerwca a narazie nie bede sie bawil w jasnowidza.Ale napisze ci ze przy piewrszej kuracji samej metki poszlo mi 8 kilo,a w lapce mam teraz nie cale 37 ale bylo duzo wiecej tylko ze ja od dwoch lat oprocz silki na boks 4 razy w tygodniu chodze i ciezko utrzymac mi bylo to wszytsko za duzu wysilek.
Pozdrawiam
Szacuny
23
Napisanych postów
1299
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
16262
Piramidy z mety nie mają sensu jeśli bierzesz poniżej 5-6 tabsów, takie jest moje zdanie. Po co więc komplikować sobie życie? Cykl w sumie spox. Jedyne co mogę zaproponować to rozpoczęcie deki równo z metą - długo się wkręca, ale tak też może zostać. Pamiętaj o osłonkach na wątrobę i solidnej regeneracji tego organu po cyklu bo będziesz bardzo długo na środkach hepatoksycznych. Wprawdzie dawki rozsądne ale i tak dostanie się jej trochę po dupie.
Szacuny
0
Napisanych postów
40
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
10336
Witam Lucyper to jakbys radzil z ta meta np.przez 4tyg po 3 tabletki dziennie bez rzadnej piramidki?Aha i o co ci jeszcze chodzilo zeby dece zaczac rowno z metka brac,bo nie zrozumialem przeciez tak mam napisane ze od razu w 1 tyg 2ml deci i 2tabl. mety?