Witam zaczne od tego ,ze mialem robione EKG nie caly rok temu. Mój problem to kłucie w klatce róznego rodzaju inne bóle czasami jakies 7 cm pod szyją w kierunku mostka jakis delikatny ucisk, mam nerwice to na pewno ale czy pprzez nie caly rok moglem popasc w niedokrwistosc ? te bóle blizej mostka na ogol jakies lekkie ''uciski''po za tym ból wystepuje w spoczynku jak rowniez wysilku ciekawostka jest to ,ze podczas treningu silowego nigdy nie boli a np podczas biegu kiedy bardzo szybko oddycham np biegne 7 min i nic pozniej w kolejnej minucie z 3-5 uciskow i koniec do konca trasy. Chce dodac rowniez ,ze bardzo malo spie moze to z przemeczenia ? Jeszcze cos jest... dziwne bóle w dloniach, palcu lub 2 na raz przedramiona przeszywajace bole jakies klucia to samo w ramionach i najzadziej w barkach czasami tez w plecach. Jesli jest cos co powinienem napisac wiecej to pytajcie. Dziwne jest takze to ,ze czasami boli mnie szyja a nawet policzki, szczeka.Czy to mozliwe ,ze przez nie caly rok nabawilem sie czegos z sercem ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
byłeś z tym u kardiologa?
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
nie od czasu jak sie zaczelo nie bylem u kardiologa ani nawet u rodzinnego ale zapomnialem wczesniej dodac,ze jestem w 5 tygodniu cyklu polskie prolongatum 200mg co 5 dni moze to cos z tym zwiazane jest
...
Napisał(a)
Acha, czyli ogólnie rzecz ujmując boli Cię wszystko i wszędzie.
Do lekarza nie idziesz bo po co.
Cykl bez wiedzy o obecnym stanie zdrowia / organizmu lepiej zacząć.
No a na końcu porady szukasz w internecie.
Brawo.
Do lekarza nie idziesz bo po co.
Cykl bez wiedzy o obecnym stanie zdrowia / organizmu lepiej zacząć.
No a na końcu porady szukasz w internecie.
Brawo.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Krzykacz wiesz co to moze byc najprawdopodobniej ?
Do lekarza nie pójde bo mój lekarz rodzinny to nie douczona kretynka w dodatku zawsze ironicznie komentuje
Do lekarza nie pójde bo mój lekarz rodzinny to nie douczona kretynka w dodatku zawsze ironicznie komentuje
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!