Trenuje już ponad 2,5 roku.Od początku trenowałem na sucho, ale w związku z tym, że pojawił sie u mnie zastój postanowiłem kupić parę suplementów.Kupiłem kreatynę w proszku AMINOSTARA(250 gram) oraz Tribuactiv ACTIVLABA-w kwestii odżywek jestem zielony.Ćwiczę 3 razy w tygodniu siłowo, poza tym dużo biegam.Chciałbym poprawić jednocześnie wyniki z biegania i wyniki siłowe.Mam nadzieję, że da się to jakoś pogodzić.Co radzicie mi jeszcze kupić???Może glutaminę.....
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Śmiało - cała kasa leci na pomoc dla schroniska dla zwierząt.
https://booking.com/s/67_6/f03173bf
...
Napisał(a)
bierz także w dni nie treningowe miedzy posiłkami lub przed snem małą porcje BCAA i Glute ja tak robie i jestem zadowolony.
Polecam BCAA PRO 5000 i NAG firmy SAN zawartość powyżej 600gram dobrze wychodzą cenowo okolo 120zl.
POZDRAWAIAM
Polecam BCAA PRO 5000 i NAG firmy SAN zawartość powyżej 600gram dobrze wychodzą cenowo okolo 120zl.
POZDRAWAIAM
Jedyne w co warto inwestować to w siebie. Szam i Rośnij
...
Napisał(a)
Dzięki
Mam jeszcze jedno pytanie-czy glutaminę i BCAA należy brać cyklicznie, tak jak kreatynę czy można stosować ją przez dłuższe okresy czasu?

...
Napisał(a)
jeżeli Cie stać to jak najbardziej non-stop, jeżeli nie to cyklicznie
Jedyne w co warto inwestować to w siebie. Szam i Rośnij
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Jaka odżywka bialkowa po wieczornym treningu.
Następny temat