Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Problemy po dece.... :/ ehh....

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 5582

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 30
Witam...
Mam niemaly problem i mam nadzieje ze uzyskam od Was jakies rzetelne informacje i porady...
Otoz jakis rok temu, jako jeszcze niewiele wiedzacy o temacie nowicjusz wsrod koksow,silowni itp.zdecydowalem sie za namowa "kolegow..." na cykl z samej deci... :/ :/ :/.malo tego moj byly "kolega" ktory troche materialu juz w siebie wbil doradzil mi aby dece ta bic w dawkach 400mg tydz...no i tak ja bilem...na moje szczescie po 4 tyg.kuracji zaczalem szperac troche w necie i probowac sie cos wiecej o tym dowiedziec,bo czulem ze cos tu chyba nie tak...opamietalem sie i przerwalem ten cykl po 5 tyg...nie mialem juz szybkiego dostepu do propionatu ani niczgo innego bo przebywalem wtedy za granica...po 21 dniach zaczalem pct(mialem tylko clomid 20tab. 4 zjadl juz wczessniej kto inny ;] ). wiadomo, libido bylo w naprawde marnym stanie[ale fajka drygala,od niechcenia co prawda,ale jednak...]minelo od tamtej pory troche czasu,libido poszlo co nieco w gore.niedawno zdecydowalem sie na drugi cykl prolka+deca(mialem z produkcji db pharmy).bilem 200mg.testo e4d i deci 200-300mg e7d.niestety z przykrych powodow rodzinnych bylem zmuszony po raz kolejny przerwac ta nieszczesna kuracje po 5 tyg(testo pociagnalem tydz.dluzej).mysle ze w tym wypadku kazdy na moim miejscu zrobilby to samo..teraz jestem w 5 dniu na clomidzie(dalem 1dz.250mg,5dni po 100mg i do konca juz 50mg.[mam 24tab.]) No i teraz dopiero zaczely sie problemy z libido...fajka ledwo dryga,nawet przy naprawde dobrej pannie w nocy nie byl zbyt ochoczy i musiala go sporo nakrecac... :/:/:/ Co mam robic?? mam tylko clomid,ktory nie poprawia znacznie mojej sytuacji, zadnego provironu ani nolvy/tamoxu.i nie wiem ile potrwa zanim bede w stanie to skminic mysle ze jakies 2 tyg. Wit.B6 zaczalem wrzucac tydz.temu 450mg/dzien. co byscie mogli mi doradzic?? oszamac ten clomid,pozniej jesli nie bedzie poprawy strzelic jeszcze jeden odblok z provironem i hcg.? czy moze lepiej zrobic jakis maly cyklik z propionatem i witamina b6 i po nim porzadny odblok? jesli tak to co na ten nastepny odblok? czy tez moze lepiej cierpliwie czekac i dac organizmowi samemu powrocic do siebie?? Z gory dzieki za pomoc.

Waga: 93

Wzrost: 185

Obwód klatki: 119

Obwód ramienia: 41

Obwód talii: 87

Obwód uda: 59

Obwód łydki: ?

Staż na siłowni: 1,5 roku

Ilość spożywanego białka: 2,5-3

Ilość spożywanych węglowodanów: 5-6

Ilość spożywanych tłuszczów: 1,5-2,5

Opis przebytych cykli sterydowych: 1-SAMA DECA !!! :/:/:/
2-Testo+deca(przerwany :/ )

Trening: x

Cel cyklu: x

Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: teraz odblok

Poziom BF%: ?

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): x

Stan zdrowia: jeszcze w miare dobry.. ;]

Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: x

PPM podstawowa przemiana materii: x

Wyciskanie leżąc (MAX): 122,5

Martwy ciąg (MAX): x

Przysiad (MAX): x
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 30
Witam ponownie.Mam do kupienia jedynie Propka z AtomicLab[under], co o tym sadzicie bedzie dobry w moim przypadku? Czy lepiej nie ryzykowac z tym underem?? HCG tez juz w drodze,ale zamierzam dac po propku.Kondycja wacka sporo sie poprawila po skonczonym PCT,ale nadal duuuuzo mu brakuje do dawnej formy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 170 Wiek 39 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3255
Wedlug mnie to z tego co piszesz sprubuj zazucic jakis boster testosteronu tzw. tribulusa. Najlepiej to wrzucic tescia ale jak nie masz to powinno cos poradzic..

Zmieniony przez - Mckenzie w dniu 2009-06-07 15:01:57

No Pain NO Gain

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
tescia moge miec za jakies 2 tyg.mysle ze sprobuje najperw z tym tribulusem zobacze co sie bedzie dzialo jesli nie bedzie znacznej poprawy to wrzuce tescia.a co do tego to jesli bym wrzucal testo to w jakich dawkach??nie jest teraz moim priorytetem zeby nabrac wygladu, po prostu chce powrocic do swojego libido ;]
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 1453 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 20850
Mckenzi jak masz tak radzic to lepiej w ogole.

Tribulusa to mozesz wrzucic ale do kosza bo nie dziala (praktyka jak i badania to pokazuja).

Nie rob cykli bo to bedzie bledne kolo. Skoncz odblok i zrob sobie badania krwi - Tesc, estrogeny, prolaktyna , hormony przysadki. Libido to sprawa baaaaardzo zlozona i nie zalezaca tylko od tescia itp. Po co kombinowac w ciemno badania sa tansze niz kox a duzo powiedza

".... Then we'll see which are better, his steroids or mine"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 170 Wiek 39 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3255
Ja nie pwoiedzialem ze to pomoze, napisalem sprobuj. A badania wiadoma sprawa ze po nich bedzie wszystko jasne co robic dalej

A nastepnym razem grubo sie zastanwo czy zaczynac cykl... Organizm to nei zabawka..

No Pain NO Gain

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1223 Napisanych postów 26444 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 298562
a na co niby może pomóc tribulus jak kogoś zblokowało po dece??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Roid_Rage dzieki wielkie za odpowiedz.masz soga ode mnie.wiec w nastepny poniedzialek smigam na badania.Czy w normalnej przychodni zrobia mi to wszystko czy musze isc do jakiegos bardziej wykwalifikowanego lekarza?? orientacyjnie ile moze to kosztowac?? ciagnac dalej ta wit.b6 do czasu badan czy lepiej juz nic nie mieszac??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1223 Napisanych postów 26444 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 298562
powinni w każdej przychodni,nie są to jakieś kolosalne wydatki
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 6275 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 37332
wit ciagnij, odstaw 24h przed badaniami
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Oke za pomoc serdeczne dzieki. Pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
a na co niby może pomóc tribulus jak kogoś zblokowało po dece??

tak jak i wiele innych suplementów znacząco pomaga w redukcji portfela
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

clen i sally

Następny temat

Co O tym Myślicie???

Spalanie
Polecane artykuły