Mam niemaly problem i mam nadzieje ze uzyskam od Was jakies rzetelne informacje i porady...
Otoz jakis rok temu, jako jeszcze niewiele wiedzacy o temacie nowicjusz wsrod koksow,silowni itp.zdecydowalem sie za namowa "kolegow..." na cykl z samej deci... :/ :/ :/.malo tego moj byly "kolega" ktory troche materialu juz w siebie wbil doradzil mi aby dece ta bic w dawkach 400mg tydz...no i tak ja bilem...na moje szczescie po 4 tyg.kuracji zaczalem szperac troche w necie i probowac sie cos wiecej o tym dowiedziec,bo czulem ze cos tu chyba nie tak...opamietalem sie i przerwalem ten cykl po 5 tyg...nie mialem juz szybkiego dostepu do propionatu ani niczgo innego bo przebywalem wtedy za granica...po 21 dniach zaczalem pct(mialem tylko clomid 20tab. 4 zjadl juz wczessniej kto inny ;] ). wiadomo, libido bylo w naprawde marnym stanie[ale fajka drygala,od niechcenia co prawda,ale jednak...]minelo od tamtej pory troche czasu,libido poszlo co nieco w gore.niedawno zdecydowalem sie na drugi cykl prolka+deca(mialem z produkcji db pharmy).bilem 200mg.testo e4d i deci 200-300mg e7d.niestety z przykrych powodow rodzinnych bylem zmuszony po raz kolejny przerwac ta nieszczesna kuracje po 5 tyg(testo pociagnalem tydz.dluzej).mysle ze w tym wypadku kazdy na moim miejscu zrobilby to samo..teraz jestem w 5 dniu na clomidzie(dalem 1dz.250mg,5dni po 100mg i do konca juz 50mg.[mam 24tab.]) No i teraz dopiero zaczely sie problemy z libido...fajka ledwo dryga,nawet przy naprawde dobrej pannie w nocy nie byl zbyt ochoczy i musiala go sporo nakrecac... :/:/:/ Co mam robic?? mam tylko clomid,ktory nie poprawia znacznie mojej sytuacji, zadnego provironu ani nolvy/tamoxu.i nie wiem ile potrwa zanim bede w stanie to skminic mysle ze jakies 2 tyg. Wit.B6 zaczalem wrzucac tydz.temu 450mg/dzien. co byscie mogli mi doradzic?? oszamac ten clomid,pozniej jesli nie bedzie poprawy strzelic jeszcze jeden odblok z provironem i hcg.? czy moze lepiej zrobic jakis maly cyklik z propionatem i witamina b6 i po nim porzadny odblok? jesli tak to co na ten nastepny odblok? czy tez moze lepiej cierpliwie czekac i dac organizmowi samemu powrocic do siebie?? Z gory dzieki za pomoc.
Waga: 93
Wzrost: 185
Obwód klatki: 119
Obwód ramienia: 41
Obwód talii: 87
Obwód uda: 59
Obwód łydki: ?
Staż na siłowni: 1,5 roku
Ilość spożywanego białka: 2,5-3
Ilość spożywanych węglowodanów: 5-6
Ilość spożywanych tłuszczów: 1,5-2,5
Opis przebytych cykli sterydowych: 1-SAMA DECA !!! :/:/:/