Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam
Własnie skonoczylem cykl z uzyciem Deci i Winstrolu w ilosciach 1300 mg DECI i 200 tab / 2mg WINSTROLU. Efekty 11 kg masy i 30 kg na lawce. Dodam (wiem wiem, zle zrobilem powinienem cwiczyc kilka lat bez tego / mam za maly staz treningowy ) ze przy wadze 72 kg bralem 65 kg ( nigdy wczesniej nie cwiczylem ) po cyklu przy 83 kg biore 95 kg.
Mam teraz ochote na Cleanbuterol , czy warto ?
Pozdrawiam, niedlugo wypelnie profil i zamieszcze fotke.
Szacuny
0
Napisanych postów
45
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
528
Na clen roznie ludzie reaguja ale b.czesto strasznie boli po tym glowa, trzesa sie rece i jestes rozpalony jakbys mial ciezka grype ale nie zawsze niektorzy przechodza kuracje clenem b.lagodnie.
Clomid jest na podwzgorze w Polsce to Clostilbegyt pakowany po 10 tabl. na recepte. Pomaga przywrocic gospodarke hormonalna do naturalnego stanu i tym samym pozwala utrzymac duza czesc tego co zdobyles podczas kuracji.
Wpisz w wyszukiwarce Clomid i dostaniesz mase wynikow. Gochan zwlaszcza ceni i czesto opisuje ten specyfik.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Za 5 x 2 ml / 200 mg 250 zl + 200 Winstrolu 2 mg za 260 zl + Clenbuterol 50 szt 0.02 za 60 zl.
Brałem dziwnie bo planowalem wziasc mniej niz ostatecznie i dokladalem co chwile, ale mniej wiecej przez 6 tygodni. Winstrol tez bralem nie zaregularnie ( tzn jesli chodzi o pory dnia ) jednak po 2 tygodniach brania deci zaczelem lykac winstrol, tak ze po skonczeniu deci winstrol bralem 2 tygodnie dluzej. W tych koncowych 2 tygodniach bralem wieksza ilosc niz na poczatku. To tyle. Do tego odzywka Geinera + banany, jogurty, ryz i jajka na noc.
MAm pytanko czy Clen moze byc pakowany po 25 szt ?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Trzeba przyznać, że 11kg na taki cykl, to całkiem nieźle. Być może dlatego, że to 1-szy raz. Szkoda, że od razu wystartowałeś na koksie. Na pewno straciłeś na tym ładne parę kilo w wyciskaniu, ale to już twoja decyzja. Ja sam teraz polecę na deca+testa+winV. Zobaczymy jak pójdzie. Jestem ciekawy bo 2 miesiące temu skończyłem taki sam cykl i miałem z tego 6kg masy (naprawdę suchej) i 15kg w wyciskaniu.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Nie wiem czy gratulowaćo dwagi czy nie, ale myślę że przez swoją niecierpliwość strasznie dużo straciłeś. Co prawda też się przymierzam do cylku ( tyle że samej decki ) - tyle że swojego czasu obiecałem sobie że muszę dzwigać conajmniej 100kg żeby zacząć. Widzisz, obecnie dzwigam już 110kg na samych geinerkach, amino, HMB, oraz białku i conajważniesze jeszcze idzie... powoli ale idzie.
Myślę że ty zaczołeś podobnia jak ja tyle że z drugiej strony. Jeśli coś Ci mogę poradzić, to koncentracje na poprawnym treningu, diecie oraz suplementacji. Wydaje mi się że naturalne przyrosty - które przeskoczyłeś za pomocą sterydów - może podtrzymią spadki.
g.
Nie wystarczy mieć na kogo, trzeba także umieć liczyć...