Witam! mam taki problem - Mam 20 lat 180 wzrosu, w klatce mam 105, mam troche tluszczu w okolicach bioder i brzucha. Wszystko byloby ok gdyby nie to ze jeszcze pol roku temu wazylem 76 kg chcialem spalic tkanke tluszczowa wiec zaczolem biegac o wiele zdrowiej sie odzywiac,cwiczyc itp. Dzisiaj waze 165 kg na pierwszy rzut oka mozna powiedziec ze postep jest, ale problem w tym ze chociaz waze mniej to ciagle wygladam tak samo... Tluszcz tam gdzie byl tam sie zachowal(moze jest minimalna roznica), wiec w czym ja na wadze straciłem? Chciałbym sie wyrzeźbic, regularnie trenuje program ABS (jestem juz na 2 etapie), do tego co 2-3 dni robie sporo pompek(ze mam zakwasy na 2 dzien)Staram się być w ruchu, jeżdze rowerkiem chodze na spacery i bawie się na imprezach, a efektów nie widac. Może jem zbyt mało białka i trace w miesniach, a za duzo weglowodanow i tluszcz zostaje? Miał ktoś podobny problem? I jak wkoncu spalic ta tkanke tluszczowa w okolicach bioder i brzucha a zarazem rozbudowac mięśnie? pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisałeś Pół roku temu ważyłem 76 teraz ważę 165 ja niemoge jaki postęp więcej ruchu lepsze odżywianie i plus 100kg w pół roku.
...
Przy 165 kg wagi, to tylko lekarz pomoze.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
art. dotyczący odzywiania dzieci:D:D
Następny temat
Krzysztof Piekarz