...
Napisał(a)
Witam od równego roku nie stosowałem zadnych ssa , ale od kilku miesięcy miałem problem z mała gulką na prawym sutku , problem sie troche powiększył sutek poszedł lekko do przodu i pojawiła sie druga gulka jedna jest jak by pod sutkiem a druga troszke wieksza tuż obok suteka prawy rożni się lekko od lewego jest bardziej wypuklony a wieczorem staje sie jak by troche twardszy po naciśnięciu sutka czuć ból ... jak sie tego pozbyć ... pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Badanie obrazowe (usg) + badanie hormonów trzeba zrobić.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
mieszkam w Danii i byłem tutaj u lekarza ale dla niego to nic takiego i nie dał żadnego skierowania ani nic
1
...
Napisał(a)
No więc co człowiek z internetu możesz Tobie więcej poradzić... Jak wierzysz w czary-mary to zadzwoń do wróżbity niech Ci odp na to pytanie. Albo zrób to co należy w tej sytuacji zrobić, masz wyżej napisane.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
zapisze sie jeszcze raz do tego lekarza i powiem zeby dał mi skierowanie , nie chodzi o czary mary ale kiedyś miałem na lewym sutku i Nolva pomogła ale teraz to troche gorzej wyglada
...
Napisał(a)
Działaj albo z lek albo prywatnie. Im szybciej tym szybciej problem się rozwiąże.
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Dokładnie umówiłem sie na przyszły tydzien odrazu mu powiem ze chce skierowanie na USG zobaczymy co wykaże i będę działać dalej dzieki za pomoc pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!