Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Problem z potencja

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3518

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 3016 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 40954
A co ty myślisz ze faja ci będzie stała jak na cyklu ?

Z każdym dniem kilka milimetrów więcej i więcej... i to najbardziej cieszy.

ON

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 2046 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 35900
J?W
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 2046 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 35900
J/w
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 28 Wiek 31 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 226
2 listki clomidu wzialem na odblok i opakowanie Tribulonu. Wiem, ze mi nie bedzie stala jak na cyklu xd ale wydaje misie ze przed cyklem nawet bylo lepiej niz teraz z tym :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 640 Napisanych postów 11875 Wiek 39 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 88271
sproboj wsadzic w nowa cipke i potem napisz czy bylo zle, czy jednak petarda, juz teraz wiem co napiszesz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Wiek 40 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5
może jakiś suplement spróbuj... ja mam delikatny problem z potencją i wspomagam się żelem Power4sex zadowala mnie w 100% !!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106331 Napisanych postów 378364 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711716
widzisz daty postów ??!!!!

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Usunięty przez Aleks za pkt 7 regulaminu
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 34
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Prolaktyna

Następny temat

Eurochem meta

Spalanie
Polecane artykuły