"rokjet fuel" in my vains
...
Napisał(a)
co to jest ? konkretna nazwa jakaś jest ?
Zmieniony przez - akress w dniu 2010-02-09 16:12:04
Zmieniony przez - akress w dniu 2010-02-09 16:12:04
.
...
Napisał(a)
Ja juz tydzien zyje w celibacie
zblokowanie ma swoje plusy 

Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego,
ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa,
że ciemność dotarła na miejsce
wczesniej i juz na nie czeka...
Born To Be Wild
...
Napisał(a)
a ja kilka dni temu skończyłem odblok i libido jak na cyklu,
akress 1,4,6-Androstatrien-3,17-dione inaczej zwane ATD jest to booster testa, który dobrze zbija esstrogen, dałem taki przykład że możesz urzyć akurat ATD, ale na rynku masz sopro dobrych bosterów np. T-bol, San Attitude, PCT Assist, GASPARI Novedex XT możesz coś z tego wrzucic jak skończysz hcg bić
akress 1,4,6-Androstatrien-3,17-dione inaczej zwane ATD jest to booster testa, który dobrze zbija esstrogen, dałem taki przykład że możesz urzyć akurat ATD, ale na rynku masz sopro dobrych bosterów np. T-bol, San Attitude, PCT Assist, GASPARI Novedex XT możesz coś z tego wrzucic jak skończysz hcg bić
...
Napisał(a)
Nawiąże jeszcze do tego
"możesz kupić Gonasi tam na opakowanie masz 3 ampy po 2000j. i wbijaj to co 3-4 dni .
Czyli wbić tego tylko 1 opakowanie (3amp) czy ciągnąć tak jak napisał Body Line przez 3 tygodnie ?
Zmieniony przez - akress w dniu 2010-02-09 22:00:42
"możesz kupić Gonasi tam na opakowanie masz 3 ampy po 2000j. i wbijaj to co 3-4 dni .
Czyli wbić tego tylko 1 opakowanie (3amp) czy ciągnąć tak jak napisał Body Line przez 3 tygodnie ?
Zmieniony przez - akress w dniu 2010-02-09 22:00:42
.
...
Napisał(a)
Body Ci radził 1000j ed przez 3 tygodnie, ostatnio więcej sie mówi że nie ma sensu walić codziennie po 500 czy 1000j, dlatego ja na Twoim miejscu jendorazowo wbijałbym 2000j co 3 dni przez powiedzmy 2 tygodnie
ale nie mówie, że sposób zaproponowany przez Body jest zły
ale nie mówie, że sposób zaproponowany przez Body jest zły
...
Napisał(a)
jak pisał BODY LINE mniejsza dawka a częściej ! po hcg daruj już sobie sermy tylko daj jakiś konkretny booster testa i zma !
Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
cypio+npp+prop+wino
Następny temat