Witam wszystkich mam maly problem poniewaz jestem obecnie w USA i dwa dni temu mialem wypadek w pracy i nie wiem co robic, pech chcial ze dostalem deska dosc mocno w gorna czesc nosa kolo brwi, przez chwile leciala mi krew no i oczywiscie nos na po jakims czasie spuchniety, chyba nie jest zlamany bo nie boli mnie i moge go normalnie dotykac i ruszac nim i oddychac, jednak martwie sie tym ze w srodku nie wiem czy od opuchlizny jest lekko skrzywiony i nie wiem co robic, wizyta u lekarza tutaj kosztuje pare 100 $$$ dlatego wolal bym sie obejsc bez, jest jakis szybki domowy sposob na opuchlizne ?? dodam ze do polski wracam za 3 miesiace... czekam naodpowiedzi i pozdrawiam !!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Z domowych sposobów na opuchliznę przede wszyskim - przykładanie zimnych okładów/kostek lodu, rozcieńczony ocet + woda, schłodzone plastry ziemniaka & liście kapusty (te ostatnie dobrze działają na stawy - nie Wiem jak to się będzie miało do nosa!).
Nie zmienia to faktu, że jednak dobrze by było wydać $ na lekarza i mieć pewną diagnozę + ewentualne rtg.
Dobrze by było również jakbyś Miał możliwość zakupu jakiejkolwiek maści/żelu łagodzących opuchliznę/obrzęk.
Ale skoro nie ma problemu przy dotykaniu itp, może nic specjalnego się nie stało, a opuchlizna jest naturalną reakcją po takim zdarzeniu...
Nie zmienia to faktu, że jednak dobrze by było wydać $ na lekarza i mieć pewną diagnozę + ewentualne rtg.
Dobrze by było również jakbyś Miał możliwość zakupu jakiejkolwiek maści/żelu łagodzących opuchliznę/obrzęk.
Ale skoro nie ma problemu przy dotykaniu itp, może nic specjalnego się nie stało, a opuchlizna jest naturalną reakcją po takim zdarzeniu...
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!