...wole usiąść,zjeść,bez ciśnień pomyśleć..
...
Napisał(a)
stawiam na zapalenie powięzi albo bijesz non stop w te same miejsca i zrosty sie robia moze byc tez zła iniekcja krótka igla albo wbiles w nerw zmien miejsce na ciele jak dasz rade wal w poslady jak nie dasz rady masz inne miejsca
...
Napisał(a)
z tym płytko całkiem możliwe ponieważ mam igły 0,6x25mm nie zwróciłem uwagi jak kupowałem bo chciałem 30mm no ale dotychczas waliłem nimi i było oki
...
Napisał(a)
kup 0,7-0,8mm i po problemie a jak 0,6mm to 30mm długa i taka wal w mniejsze mięśnie jak bic tric
...wole usiąść,zjeść,bez ciśnień pomyśleć..
...
Napisał(a)
mam tylko nadzieje ze bedzie dobrze z tym udem bo taka twarda kula jest jak się dotyka
...
Napisał(a)
Jeśli taki stan będzie utrzymywał się nadal - czyli samoistnie się nie wchłonie, a miejsce lub jego okolica stanie się tkliwa, wtedy udaj się do chirurga celem ewakuacji.
Być może przez nieprawidłowo dokonaną iniekcję, zbudował się ropień.
Następnym razem używaj igieł większego kalibru, tak jak napisali kumple wyżej, 0,7 lub 0,8.
Być może przez nieprawidłowo dokonaną iniekcję, zbudował się ropień.
Następnym razem używaj igieł większego kalibru, tak jak napisali kumple wyżej, 0,7 lub 0,8.
[ Volenti non fit iniuria ]
...
Napisał(a)
Zipper22 no ok ale 0,6 chyba wystarczą po co grubsze jedynie co to dłuższe kupić
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!