Witam otóż od kilku dni czuję wzdęty organizm i puszczam gazy jak zjem za dużo białka mimo że wcześniej tego nie miałem jestem już ponad 4 miesiące na diecie redukcyjnej biorę DY black bombs 10 dni przed śniadaniem i przed obiadem, nie wiem co się dzieje z organizmem czyżby za dużo jadł? czy metabolizm jest zmęczony nie ukrywam czuje się troche zmeczony dietą i treningami.. Proszę o radę :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dodatkowo mam wrazenie jakbym czuł w żołądku środowisko kwaśne jak się odbije, mam nadzieje że ktoś wie o co chodzi
...
Napisał(a)
a dodawales 100/150g warzyw do kazdego posilku?-w sensie do bialka. moze przez black bombs?
Zmieniony przez - mua123 w dniu 2014-07-11 23:25:29
Zmieniony przez - mua123 w dniu 2014-07-11 23:26:07
Zmieniony przez - mua123 w dniu 2014-07-11 23:25:29
Zmieniony przez - mua123 w dniu 2014-07-11 23:26:07
...
Napisał(a)
nie dodawałem do każdego.. czuje kwasowość w żołądku nie wiem czy przez DY
...
Napisał(a)
mozesz miec kwasice-bialko zmienia odczyn na kwasowy a warzywa utrzymuja odczyn kwasowo zasadowy na rownym poziomie. moge sie mylic bo znawca nie jestem ale to moze byc to. a do ilu posilkow dawales warzywa a do ilu nie?
...
Napisał(a)
Odłóż spalacz na parę dni powiedzmy 3-4, jeżeli Ci nie przejdzie to będzie inna przyczyna. Słaba ankieta i nie ma nawet przykładowej diety więc co mamy Ci wyczarować ? Reni kup może przejdzie. Albo wrzuć po prostu dietę i zobaczymy co tam może powodować gazy. |
Wcale bym nie zwalał tego na warzywa lub ich brak bo czasem to one powodują gazy(szczególnie strączkowe). Błonnik powinien Ci pomóc z gazami. Pozdro.
Wcale bym nie zwalał tego na warzywa lub ich brak bo czasem to one powodują gazy(szczególnie strączkowe). Błonnik powinien Ci pomóc z gazami. Pozdro.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Wartości odżywcze pewnej grupy produktów.
Następny temat