Witam, zacznę od konkretów, mam 17 lat 180 wzzrostu i ważę 73kg, mój problem wygląda następująco mam powiększone piersi , kiedy jest zimno lub się położę znikają (są tylko lekko widoczne)tak samo jak je dotknę tak jak bym ubijał też wracają na chwilkę do noemy, jak bylem mały to lekarz wyciskał mi jakiś płyn z piersi (wie ktoś o co chodzi?), może ten płyn znowu mi się nagromadził lub porpstu jest to lipo lub gino, jak myślicie ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a ile jestes po porodzie?
jak masz sam tluszcz to jest lipo, jak wyczuwasz stwardnienie pod sutkami to masz gino. Ale jaki plyn? pierwsze slysze.
Zmieniony przez - D_l w dniu 2011-08-28 15:09:09
jak masz sam tluszcz to jest lipo, jak wyczuwasz stwardnienie pod sutkami to masz gino. Ale jaki plyn? pierwsze slysze.
Zmieniony przez - D_l w dniu 2011-08-28 15:09:09
...
Napisał(a)
Hmmm jestem chłopcem
Jaki płyn to nie wiem dokładnie, jakieś mleczo z tego co pamiętam albo przeźroczyste.

Jaki płyn to nie wiem dokładnie, jakieś mleczo z tego co pamiętam albo przeźroczyste.
...
Napisał(a)
Rodzinny powinien zobaczyć najpierw. Pewnie wyśle Cię do endokrynologa, który być może każe Ci zrobić badania hormonów. Ja bym poszedł prywatnie do jakiegoś dobrego. Mniej krępujące i szybciej.
Zmieniony przez - nether w dniu 2011-08-28 22:23:01
Zmieniony przez - nether w dniu 2011-08-28 22:23:01
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
zlamanie podglowowe 5 kosci prawego srodrecza
Następny temat