...
Napisał(a)
Dodam że samopoczucie mi się poprawiło i libido trochę do góry, więc myślałem że estro poleciało w dół nie do góry...
...
Napisał(a)
A i aktualnie leci:
Cyprio 125/e7d
Tren e 200/e2d
Masteronu 50/e2d
Letro ćwiartka tabsa/e3d
Nie wiem już, może estro jest fałszywie wysokie przez tren, albo mam tak ch**owy organizm, że nic go zbić nie może.
Cyprio 125/e7d
Tren e 200/e2d
Masteronu 50/e2d
Letro ćwiartka tabsa/e3d
Nie wiem już, może estro jest fałszywie wysokie przez tren, albo mam tak ch**owy organizm, że nic go zbić nie może.
...
Napisał(a)
ale sam pisałeś wcześniej że dostałaś wala, a nie letro. a zakładając że masz legitne letro to stawiałbym na zfałszowany wynik e2 przez tren
2
kiedy jadę w góry, to tak jakbym wracał do domu!
...
Napisał(a)
Legit letro, nie pisałem, że wała dostałem, tylko że ten chlop co mi letro dawał mówił, że na exe wała dostałem i dlatego estro nie zbite.
To w tym momencie jak trzymać w ryzach estro? Bo nie jestem w stanie wynikami sprawdzić, czy jest w widełkach, a redukcję trzeba zrobić przecież : )
Mam wątpliwości do testa bo 125/e7d to mało i pytanie czy nie lepiej wrzucić 250/e7d? Masteron też estro 'zbija' w końcu.
To w tym momencie jak trzymać w ryzach estro? Bo nie jestem w stanie wynikami sprawdzić, czy jest w widełkach, a redukcję trzeba zrobić przecież : )
Mam wątpliwości do testa bo 125/e7d to mało i pytanie czy nie lepiej wrzucić 250/e7d? Masteron też estro 'zbija' w końcu.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!