Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Problem z e2 i prl

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 94

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Wiek 25 lat Na forum 77 dni Przeczytanych tematów 17
Witam. Mam problem z podniesiona prolaktyna I esdriadiolem ( nic nie biore ) do tego powiększa mi się ginekomastia byłem u endokrynologa odesłał mnie ze takie podniesienie jest w normie... ale suty rosna..
Prl 40 3-20norma
E2 48 19-44norma
Progesteron 3 1-2norma
Poleca ktoś jakiegoś lekarza co to ogarnie Kielce ,Kraków?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
Siemka
W Kielcach dr n. med. Edyty Radomskiej, w Krakowie z lek. Aleksandrą Morawiecką-Juszczyk,
Skoro problem jakis po stronie hormonow istnieje, to warto bedzie rozszerzyc diagostyke. Prolaktyna, estradiol, progesteron - wszystkie trzy moga wplywac na powiekszenie gruczolow, wiec faktycznie warto tutaj podjac interwencje farmakologiczna, zanim cyce powieksza sie do tego stopnia, ze zostanie jedynie operacja.
Zapewne trzeba bedzie skontrolowac jeszcze poziom testa calkowitego, wolne, czy sgbg, ale to juz pewnie lekarz ukierunkuje dalej.

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

kryzys formy po przekroczeniu 40

Następny temat

Wybuch petardy - wpływ na słuch

Spalanie
Polecane artykuły