Szacuny
4
Napisanych postów
123
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2914
Witam. Otóż mam wielki problem ze swoimi ohydnymi pieprzykami które mam na brzuchu, szyi i na plecach. Mam 15 lat i jak np chce zdjąć koszulkę bo są upały to się wstydzę ;/. Brzydko to wyglada...
Jak mowie swojej mamie ze chce je osunąć to mówi że zgłupiałem chyba.. Wiec ostatnio trochę przeszukałem google i znalazłem ze jakaś kobieta odcięła sobie te odstające pieprzyki obcinakiem do paznokci! A więc czy mogę też tak zrobić ? Już mam naprawdę dość ich !
Szacuny
1
Napisanych postów
99
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4197
Chłopie... nie ma się czego wstydzić ja jestem cały w pieprzykach, mam je wszędzie, nawet na jajach. hehe, mam nawet 1 wielki na czole... nie zwracaj uwagi na ludzi, masz taką urodę, i tego nie zmienisz, zaakceptuj to i tyle, a jak ktoś będzie miał do tego głupie uwagi to go olej...
niby czego tu się wstydzić? to jest NORMALNE, i ma swoje plusy.
Broń bożę tylko ich nie wyrywaj, bo dostaniesz raka skóry i będziesz miał mega blizny..
nie szalej tam ;p
Zmieniony przez - Lejzer17 w dniu 2010-07-17 23:12:17
Szacuny
33
Napisanych postów
933
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3035
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Nie wolno samemu kombinować z pieprzykami i znamionami... za sensowne pieniadze zrobi Ci to dobry chrurg na doczekaniu i materiał wyśle na badania. Sam nic nie wycinaj!
Ale możesz powiedzieć mamie o swoim pomysle, to może pójdzie z Tobą do lekarza... po potem mogą być z tego większe problemy
Szacuny
68
Napisanych postów
4311
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16683
j/w
pod zadnym pozorem nie wolno ci nic majstrowac przy pieprzykach
ale jesli masz ich duzo to warto isc do dermatologa a dalej onkologa by je obejrzeli, byc moze stwierdza, ze ktores sa do usuniecia.
wowczas twoja mama juz nie powinna mowic, ze zglupiales, co najwyzej, ze lekarze
Szacuny
12
Napisanych postów
4405
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
46052
J/w, odwaliło Ci
Kogo obchodzą pieprzyki, jak nie chcesz mieć więcej to smaruj się wysokimi filtrami i unikaj słońca. Ewentualnie do dermatologa, może niektóre można usunąć chirurgicznie. Pomysł z samodzielnym obcinaniem pieprzyków --->, szybko wylądowałbyś zapewne na onkologii i natychmiast uznałbyś że jednak pieprzyki to pier.doły...
"The wise win before the fight, while the ignorant fight to win."
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
jesteś w anglii??to jeszcze lepiej ,jest tam lepiej rozwinięta medycyna,jeżeli faktycznie się wstydzisz to proponuje laser ... tu w polsce bałbym się bo czytałem nieraz jak to ,,fachowcy ,, usuwali blizny lub pieprzyki ;p
pozdro
Szacuny
4
Napisanych postów
123
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2914
Tak mieszkam w Anglii. Byłem raz z tym u lekarza ale ten pajac powiedział że jestem jeszcze młody i że pieprzyki mogą zejść... Ok, chyba mam numer telefonu do chirurga plastycznego więc zadzwonię i się spytam co i jak.