Szacuny
12
Napisanych postów
705
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
34844
Zawsze rano gdy wstaje to mam problem ze zjedzeniem sniadania ... czuje w ustach i tak jakby w zoladku taka jakby gorycz taki samak .. a jak jem sniadanie to po paru kromkach mam blokade i odruch wymiotny czym to moze byc spowodowane ?
Szacuny
15
Napisanych postów
3044
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
32840
miałem identycznie, nic nie mogłem przełknąc przed 9 tak brak śliny kiczowy smak i tez odruch wymiotny po paru gryzach.. teraz w sumie juz jest lepiej moge zjesc śniadanie ale nie tak dużo (przed szkołą) i tez nie wiem czym to spowodowane było
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Choroba refluksowa, wrzody może mniej.IPP(np GASEC).Powinien pomóc.Odynofagia(problemy z połykaniem) to czeste objawy choroby refluksowej(GERD). Pozdrowienia Boofiego.Masero-reaktywacja!!!?Ale czy na długo???
Szacuny
56
Napisanych postów
533
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2237
chorboa wrzodowa zaladka objawia sie wymiotami po krotkim czasie od zjedzenia natomiast dwunastnicy bolami po 30 do 40 minut po zjedzeniu moze masz refluks zolodkowo przelykowy
"po co byc za wysoko jak mozna spokojnie byc nisko"
Szacuny
12
Napisanych postów
705
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
34844
to jest tak odrazu po przebudzeniu jak wstaje to czuje taka gorycz w ustach zoladku i jk ide umyc zeby odrazu i przeplukac usta to jzu wtedy mam odruch wymiotny taki jakby ... a jak jem sniadanie to jem i czuje ze jestem glodny ale w pewnym momencie mam blokade i wtedy tez mam odruchy wymiotne czasami jedzenie mi sie cofa ... i jzu nic wtedy nie wpycham .. czasami mam tez uczucie ze jedzenie mi zalega i ciazy na zoladku