Szacuny
9
Napisanych postów
1125
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
27527
Mam problem z napletkiem. tzn w spoczynku skóra normalnie schodzi, lecz w czasie wzwodu jest to prawie nie mozliwe... bylem u chirurga i mówił ze jest "małe" przewężenie... na stan zapalny ( ktory niestety był ) przepisał mi moczenie 2x dziennie w kwasie Borowym i maść Atecortin 1-2 krople 2x dziennie... gdy minie stan zapalny... kazał smarować maścią Laticort ( na przewężenie ) niebardzo mi wytłumaczył gdzie dokładnie... mowił ze smarować dookoła... czyli dokładnie gdzie? ( na końcu grzyba? i co sądzicie o tego typu kuracji.. nagrodze sogami i prosze się nieśmiac...
^^^ Gdyby faceci mogli rodzic dzieci kobiety by dawno wyginely... ^^^
Szacuny
0
Napisanych postów
135
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
8604
Musisz w miere rownomiernie nie za grubo smarowac w okolicach wedzidelka i do okola zoledzi, a pozniej normalnie nasun sobie napletek i po sprawie...:). Pozdro!
Szacuny
9
Napisanych postów
1125
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
27527
ok sogi poszly;] czyli poprostu trzymać sie caly czas dolnej częsci ( tej najblizej ciała ) grzybka i smarowac go dookoła tak ? czy cos sie moze stac jesli sie nie tak posmaruje ? , dzieki za info.
Szacuny
9
Napisanych postów
1125
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
27527
no wlasnie dokladnie niewiem gdzie jest poroblem bo niepokazywal mi lekarz... ; p mowil zeby smarowac laticortem do okola czyli rozumiem ze caly dookola oprocz górnej częsci głowni... czyli ta dolna obręcz taka...