Wlasnie w tym roku koncze 14 lat, juz rocznikowo mam 15, wstawilem ten temat poniewaz moj kolega gra w gorniku ma 17lat trener im powiedzial zeby sobie kupili gainery albo kreatyne i brac po treningu przed rano na czczo. Chcialbym sie dowiedziec czy moge i najwazniejsze czy jest sens na branie supli, poniewaz nie ukrywam jestem troche nie gruby mam 162 wzrostu i 58kg wagi chcialbym ten tluszczyk zamienic na miesnie. Chodze do klasy sportowej profil pilka nozna mam treningi 2 lub 3 razy dziennie codziennie plus sobota mecze albo silownia, bieganie. Jeszcze ze teraz jade na oboz do Koninek i od tego chcialbym zaczac moja przygode z kreatyna lub czyms innym co moglo by tluszcz zamienic w miesnie. jezeli nie kreatyna to co moglbym brac, zeby miec miesnie. Prosze o pomoc!! skierowano mnie tu:) po napisaniu tematu w odzywkach...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
odpusc sobie narazie suplementy, wroc za dwa lata, a teraz przykladaj sie do treningow, ewentualnie mozesz pilnowac sie z posilkami, ale nie widze sensu jeszcze w Twoim wieku. Urosniesz to schudniesz grajac regularnie w klubie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Potrzebuje rozpisanego treningu na zrzucenie brzuszka
Następny temat