Szacuny
3
Napisanych postów
89
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
845
ja juz w sumie jestem zdecydowany na tatuaz tylko teraz kwestia wzoru :) ale mysle ze jakiegos tribala na łydce sobie walne albo cos na barku jakiegos smoka czy cos ;d;d ... i po pytam sie jeszcze jak znajde czas o tych biotatuazach z tym ze tak jak mówisz decydujac sie na taki bio trezba i tak liczyc sie z mozliwoscia ze pozostanie on juz forever :P...pzdr.
p.s. ciekawe jak to w cenach wyglada, porównanie bio z tradycyjnym, ktos wie moze cos na ten temat ??? wydaje mi sie ze taki bio chyba był by drozszy ale moge sie mylic ... jak myslicie ???
"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider® - trener mistrzów kulturystyki od 1936 roku, mający w dorobku miliony usatysfakcjonowanych wychowanków!
Szacuny
3
Napisanych postów
89
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
845
Danutha masz racje ryzyko zawsze istnieje ale mi tatuaze bardzo sie podobaja i chciałbym miec jakis ... i wiadomo ze jak juz robic to w znanym i cieszacym sie duzym zainteresowaniem i majacym duza renome salonie ... lepiej zapłacic nawet sporo wiecej siana ale byc pewniejszym (nie mylic z pewnym) ze ryzyko jest naparwde bardzo małe ... a jeszcze jak ktos ma znajomego który siedzi w tym to mozliwosc zarazenia jest naparwde bardzooo niewielka (o ile to nasz stary dobry znajomy - tak mi sie wydaje) u mni na siłce bardzo duzo osób ma tatuaze i kazda z nich jest zadowolona ze zdecyowała sie na ten krok ... chociaz niektóre sa naparwde beznadziejne ;p ... pzdr.
Zmieniony przez - Matrix89_ w dniu 2007-03-05 19:49:29
"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider® - trener mistrzów kulturystyki od 1936 roku, mający w dorobku miliony usatysfakcjonowanych wychowanków!
Szacuny
92
Napisanych postów
3767
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
29908
A ile osob robi sobie testy na HIV/HCV po tym,jak zrobilo tatuaz?
Malo kto o tym pomysli.Wystarczy,ze istnieje ryzyko.Ale jak sie czegos bardzo chce,to sie nie mysli o konsekwencjach.
Nie odradzam,ani nie namawiam.Kiedys bardzo chcialam miec tatuaz.Teraz to juz jestem za stara
Szacuny
5
Napisanych postów
267
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2404
danutha, z tego co mi wiadomo, to w salonach są wymieniane końcówki do maszynek. A ryzyko jest na takim poziomie, jakbyś się przecięła nożem w restauracji w palca. Być może ktoś kto miał wirus, tez się nim przeciął wcześniej - bzdura, nie. Ryzyko niemal niewidoczne, ale zawsze :]
chyba, że ktoś się dziara u jakiegoś znajomego, maszynką własnoróbką z długopisu i strun od gitary no ale to każdy wie ;]
...zycie jest za krotkie zeby je przespac ;p
serial do wszytkich gier i softow: 5P13R-D4L4J-1KUP5-30RY6-1N4L4
Szacuny
3
Napisanych postów
89
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
845
24 lata i za stara ???:p no ja bym dyskutował :p to moze ja za młody jestem hehe :p lol na to nigdy nie jest sie za starym tylko przyznaj sie ze brak Ci odwagi heh w sumie to ja tez mam pewne obawy ale mysle ze i tak w niedalekiej przyszłosci zdecyduje sie na jakies tatooo ... tak mi sie podobaja tribale:) ... za***iste sa ..pzdr.