Rano jak idę do lustra to nie mam pompy mięśniowej lecz zwykłą sylwetkę, która w przeciągu cyklu zwiększa np o 4 kg... a po zaprzestaniu jedzenia NOboozów powoli wszystko wraca do poprzedniego stanu.
...
Napisał(a)
Nie... MajkelTSW.
Rano jak idę do lustra to nie mam pompy mięśniowej lecz zwykłą sylwetkę, która w przeciągu cyklu zwiększa np o 4 kg... a po zaprzestaniu jedzenia NOboozów powoli wszystko wraca do poprzedniego stanu.
...
Napisał(a)
A co ty myslales ze zjesz 2-3 NB i bedziesz Pudzianem ? hahah ile ty masz lat ?
...
Napisał(a)
masakra 4kg jak chłopaki w Dopingu jedziesz 

...
Napisał(a)
"A co ty myslales ze zjesz 2-3 NB i bedziesz Pudzianem ? hahah ile ty masz lat ?"
-Wiesz hCe, jak masz trudności ze zrozumienim treści to masz spory problem, nie wiem na jakiej podstawie piszesz takie pierdoły.
Wiesz efekt x-ploda, utrzymał mi się 3 miechy, a po nitro2 przez 5 dni
Pytanie było na ile trwałe efekty będą po Plutoniumie...
-Wiesz hCe, jak masz trudności ze zrozumienim treści to masz spory problem, nie wiem na jakiej podstawie piszesz takie pierdoły.
Wiesz efekt x-ploda, utrzymał mi się 3 miechy, a po nitro2 przez 5 dni
Pytanie było na ile trwałe efekty będą po Plutoniumie...
...
Napisał(a)
a może xplode był pierwszy przez nitro.
a może po xplode trzymałeś lepiej miske
a Pytanie o Trwałość efektów - jest nie na miejscu to zależy od Ciebie.
teraz pytanie dlaczego po x plode efekt utrzymał się 3 miechy i spadło to bez sensu to zamiast iść do przodu to nagle się cofnąłeś.
a może po xplode trzymałeś lepiej miske
a Pytanie o Trwałość efektów - jest nie na miejscu to zależy od Ciebie.
teraz pytanie dlaczego po x plode efekt utrzymał się 3 miechy i spadło to bez sensu to zamiast iść do przodu to nagle się cofnąłeś.
...
Napisał(a)
Pierwszego jedłem shootguna, potem xploda, nII a teraz plutoniuma.
Efekty były i nie ma...
wyglądało to po prostu jakby zeszły ' pełnie ' mięśni.
Zostało to co było mniej więcej ostatnio, a praca przez 3 miechy oscylowała z ciężarami nieco mniejszymi jak wcinałem xploda - stąd wniosek.
Po 3 miechach bardziej zbliżałem się do osiągów z xplodem, a nie z postępem ponad tę odżywkę :)
Tyle :) Po prostu zazdroszczę, tym co mówią - że nic nie tracą po cyklu - a z kolei mówią że po mono przybierają po 3-5 kg na cyklu. Wychodzi im na to, że z przeciętniaka 80 kg po 4 cyklach powstaje 100kg umięśnionego bydlaka :D :D :D
Efekty były i nie ma...
wyglądało to po prostu jakby zeszły ' pełnie ' mięśni.
Zostało to co było mniej więcej ostatnio, a praca przez 3 miechy oscylowała z ciężarami nieco mniejszymi jak wcinałem xploda - stąd wniosek.
Po 3 miechach bardziej zbliżałem się do osiągów z xplodem, a nie z postępem ponad tę odżywkę :)
Tyle :) Po prostu zazdroszczę, tym co mówią - że nic nie tracą po cyklu - a z kolei mówią że po mono przybierają po 3-5 kg na cyklu. Wychodzi im na to, że z przeciętniaka 80 kg po 4 cyklach powstaje 100kg umięśnionego bydlaka :D :D :D
...
Napisał(a)
No to zle myslisz.
Jesli spadki sa po cyklu to jedyna rzeczą majaca wpływ na ten trend ( wiele supli wiele spadkow wiele rozczarowan i na koniec wiele pretensji ) jest brak zbilansowanej diety - czyli krotko mowiac to Ty jestes winny spadkom a nie Shotgun NoXplode itd...
Popraw diete szczegolnie po cyklu a efekty sie utrzymaja ( wagowe efekty bo pompa zejdzie to oczywiste ).
Jesli spadki sa po cyklu to jedyna rzeczą majaca wpływ na ten trend ( wiele supli wiele spadkow wiele rozczarowan i na koniec wiele pretensji ) jest brak zbilansowanej diety - czyli krotko mowiac to Ty jestes winny spadkom a nie Shotgun NoXplode itd...
Popraw diete szczegolnie po cyklu a efekty sie utrzymaja ( wagowe efekty bo pompa zejdzie to oczywiste ).
...
Napisał(a)
Brałem plutonium jak nazywał się jeszcze detonator :) i powiem ci, że ja nie wiem jak niebyłbym zmęczony po dniu na uczelni, po porcji tego produktu czułem się jak nacpany- pełen energii, ogromnie skoncentrowany, cwiczyłem jak na fazie! nie wiem jak to jest, że ciebie 2miarki nie klepią..mi nawet jedna starczyła +1 kaps. Widocznie jak pisał jabi produkt nie dla ciebie.
chodzi o to zeby byc ogromnym jak zwierz!chudzi moga isc na ryby!
wchodzisz na silke zakladasz na sztange 200 i cala silownia sika w majty i kazdy chce byc taki dzik jak ty!
Chcesz wyglądać jak kurczak- jedz kurczaka
Chcesz wyglądać jak byk- jedz wołowine
Chcesz wyglądać jak koń- jedz wołowinę z tesco
...
Napisał(a)
Jednych klepie Plutonium innych Nitrobolon a innych No-Xplode w raz z samozaparciem i czasem leci też doświadczenie, które pomaga utrzymać zdobyte COŚ na cyklu.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!