"Cechą wielkich ludzi jest to, że stawiają innym o wiele mniejsze wymagania niż sobie."
...
Napisał(a)
Czy ktoś moze zna ten produkt i może mi coś więcej o nim powiedzieć oprócz skłądu, np.jakie efekty przyniósł i czy jest warty uznania??
"Cechą wielkich ludzi jest to, że stawiają innym o wiele mniejsze wymagania niż sobie."
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Prolact,może nie wychodzi tanio,ale przy zakupie 4kg,nawet się opłaca
Phytochema biorę odkąd wszedł na nasz rynek i jest zadowolony
xxxxxl
Phytochema biorę odkąd wszedł na nasz rynek i jest zadowolony
xxxxxl
>>>unreal definition<<<
...
Napisał(a)
bardzo smaczny ;) a efekty to cholera wie ;) ale smakowo nr 1 ;)wanilia mmhmm palce lizac;)
...
Napisał(a)
smaki to już wiem że są bardzo dobre ale raczej chodzi mi o to jakie efekty daje ten produkt, ponieważ 4 kg kosztują 299 zł a to nie są duże pieniądze, przynajmniej dla mnie,....
...
Napisał(a)
powiem ci szczerze ze bardzo bym chcial napisac poszlo mi w lapie 2cm w kalcie 5 cm ;) ale niestety czegos takiego niezauwazylem
...
Napisał(a)
nie no nie chodzi mi o wymiary bo to zależy jeszcze od intensywności treningu i jeszcze paru czynników, ale chodzi mi raczej wagowo co sie stało, czy zaobserwowałeś jakiś skok??
...
Napisał(a)
tzn tak zeby ci zobrazowac sytuacje, stosowalem diete Dąbka, bralem glutamine , BCAA + Prolact pytochemu do tego intensywnosc bardzo mocna bo cwiczylem z Radkiem Słodkiewiczem + ekstra jedzonko (dieta ukladana przez Radka) Ogolnie interesowal mnie tylko suchy miesien , a efekty ? hmmm widzisz ciezko powiedzic od czego , ja stawiam na pylki bynajmniej mozesz zobaczyc tutaj https://www.sfd.pl/Topic.asp?topic_id=95813&forum_id=12&Topic_Title=&forum_title=Suplementacja
...
Napisał(a)
co do wagi wagowo poszedlem jakie 2 kg ale jak mowie Prolact byl tylko dodatkiem ...
...
Napisał(a)
trenujesz z Radkiem??? W takim wypadku pozazdroszcze ci, ja nawet za bardzo nie mam się kogo poradzić, bowiem u mnie na siłce nie ma nawet trenera tylko własne doświadczenia i pomoc kogos kto się zna, kto już chodzi troszke na siłke...
...
Napisał(a)
powiem ci tylko tyle ze lazilem na silke od zawsze naczytalem sie roznych pism , sluchalem roznych ludzi na silkach , i tak prawde mowiac doppiero treningi z Radkiem uswiadomily mi jak wiele czasu poprostu stracilem , jak wazna jest technika wykonywanych cwiczen i jak bardzo liczy sie odzywianie i jak wazny jest partner treningowy
...
Napisał(a)
partnera to ja mam i nie mam z tym problemu, ale gorzej jest z tym,że nie ma mi kto profesjonalnie doradzić, chodzi mi o to, że nie chce stracić czasu na popełnianie błędów, bardzo chciałem załapać sie na obóz z Radkiem ale nie miałem tyle kasy, więc staram sie ku[pować jak najwięcej pism ale to nie to samo, jak na żywo(trzeba widzieć osobe której sie radzie), próbowałem szukać takiej ale nikt raczej sie nie zajmie osoba z małej mieściny, no ale cóż taki już mój los.. może kiedys uda sie coś z tym zrobić, ale tak jak już mówiłem nie chce tracić czasu na marne..
...
Napisał(a)
akurat są wakacje wsiadam w pociąg i wpadne tam do ciebie na siłke, poćwicze z toba i Radkiem, przy okazdji pogadam....

Polecane artykuły