...
Napisał(a)
Od poniedziałku zaczynam pierwszy cykl meta 15mg/ed. Bede bral 1 tabletke po posiłku 3 razy dziennie.Jakie ilości cynku oraz magnezu szamać na cyklu? Jakie dawkowanie nolvadexu i kiedy zaczac go brać. Pytałem wielu kumpli i róznie to jest: połykacie całe tabletki czy gryźecie??? Prosze odpowiedzi
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
moja opinia jest taka --> jeżeli chodzi o ciebie to nie mogłeś lepiej wybrać
i co to za brak ankiety ?

i co to za brak ankiety ?
...
Napisał(a)
Ile cynku i magnezu ?? Ja zawsze miałem witaminki z Olimpu I tabletki musujące piłem sobie szklaneczkę albo dwie cynku i magnezu .Moim zdaniem Clomid będzie lepszy ;) lepiej będzie łyknąć :0 Chyba że lubisz smak chemi <lol2>
Nie ma granic możliwości, są tylko bariery do przełamania ...
...
Napisał(a)
Clomid bedzie 12h od ostatniej dawki mety, przez 10 dni po 50mg. Chodzi mi o połaczenie zincas forte + filomag b6. Jakie dawki :)
...
Napisał(a)
zincas forte przed treningiem 1tab i przed snem 1tab
filomag b6 przed treningiem 2tab i przed snem 2tab
Różnie ludzie dawkują ja tak to robiłem i byłem zadowolony, odczułem lepszą regenerację.
filomag b6 przed treningiem 2tab i przed snem 2tab
Różnie ludzie dawkują ja tak to robiłem i byłem zadowolony, odczułem lepszą regenerację.
...
Napisał(a)
Spróbuje jak Bajciejek ;) macie jakieś sprawdzone sposoby na tradzik podczas cyklu?
...
Napisał(a)
Sorka nie doczytałem do końca myślałem że chodzi o odblok po cyklu ;D
...
Napisał(a)
Metanolon (LK, Indie) tego własnie miecia mam zamiar spróbowac. Jakies opinie na jego tamet???
...
Napisał(a)
nie słyszałem ni o tym ;P Wiec nic nie powiem ...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!