...
Napisał(a)
sorry ale rozmawialem z darkiem189 ,i mi mowil ze lepiej zamiast bolda zainwestowac w gh i te 160iu napewnoby styklo chlopy,chodzby nawet 8tyg ,ale mniejsza z tym ,nie bedzie bolda ani gh,moze w przyszlosci
...
Napisał(a)
bilem gh i po 8tyg nie zauwazylem nic
dopiero w pozniejszej fazie dziabania tego specyfiku
ale kazdy niech sprawdzi i wyciagnie wnioski
dopiero w pozniejszej fazie dziabania tego specyfiku

ale kazdy niech sprawdzi i wyciagnie wnioski
DreamChaser
...
Napisał(a)
dariusz189
Wysłana - 22 czerwiec 2009 01:19 [zgłoszenie]
--------------------------------------------------------------------------------
pisałem Ci już, że lepiej za tą cene co masz tego bolda niby wet mozna kupić 80j hgh do tego dokpujesz jeszcze 80j i masz razem 160j hgh bieresz po 2j pieć razy w tyg przez 4 miesiące i masz wizulanie nieporónywalne efketny niz po tym mega boldzie vet co jest mega rzeczą nie pewną. A hgh apteczny w 100% pewny
Wysłana - 22 czerwiec 2009 01:19 [zgłoszenie]
--------------------------------------------------------------------------------
pisałem Ci już, że lepiej za tą cene co masz tego bolda niby wet mozna kupić 80j hgh do tego dokpujesz jeszcze 80j i masz razem 160j hgh bieresz po 2j pieć razy w tyg przez 4 miesiące i masz wizulanie nieporónywalne efketny niz po tym mega boldzie vet co jest mega rzeczą nie pewną. A hgh apteczny w 100% pewny
...
Napisał(a)
cypa minimum 600week (pon, sr, pt)
npp z feniksa ma 100mg/ml to bij tak jak cypa pon, sr, pt po 100mg wszystko w jednej pompce
winka jak masz oral to mysle 30-40mg bedzie ok jak inj to 50mg_e2d
npp z feniksa ma 100mg/ml to bij tak jak cypa pon, sr, pt po 100mg wszystko w jednej pompce
winka jak masz oral to mysle 30-40mg bedzie ok jak inj to 50mg_e2d
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!