Moi drodzy, po co wam to wszystko ??? :)
...
Napisał(a)
MIALEM 10 DEKI I 100 METY, OJCIEC ZNALAZL DEKE I WY***AŁ, ZABRONIŁ MI CWICZYC. ZOSTAŁO MI TYLKO 100 METY. ROZPISZCIE MI TO, HEEEEEEEE
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Cykl 1
Tygodnie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Metanabol
tab. po 5mg
4 tab/dz
5 tab/dz
6 tab/dz
6 tzb/dz
5 tab/dz
4 tab/dz
po cyklu moze byc potrzebny nolwadex
Tygodnie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Metanabol
tab. po 5mg
4 tab/dz
5 tab/dz
6 tab/dz
6 tzb/dz
5 tab/dz
4 tab/dz
po cyklu moze byc potrzebny nolwadex
off
...
Napisał(a)
O nie - to twój pierwszy cykl i rozpiska Rejcha jest mocno przesadzona.
Wystarczy 60 tabletek po 2 dziennie albo 80 i w tym przypadku jesz 1-2-3-2-3-2-3-2-3-2-3-2-3itd na koniec schodzisz jedynkami parę dni.
Pozdrawiam.
Człowiek po to ma wolną wolę, by dokonywać samodzielnych wyborów i nikt nie powinien wpływać na jego decyzje póki nie szkodzi innym. Oznacza to także branie odpowiedzialności za własne czyny
Son Gochan Moderator działów doping i sztuki walki.
Wystarczy 60 tabletek po 2 dziennie albo 80 i w tym przypadku jesz 1-2-3-2-3-2-3-2-3-2-3-2-3itd na koniec schodzisz jedynkami parę dni.
Pozdrawiam.
Człowiek po to ma wolną wolę, by dokonywać samodzielnych wyborów i nikt nie powinien wpływać na jego decyzje póki nie szkodzi innym. Oznacza to także branie odpowiedzialności za własne czyny
Son Gochan Moderator działów doping i sztuki walki.
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem"
Aleister Crowley
...
Napisał(a)
Gochan: Ostatnio rozpisujesz początkującym metke w ww. systemie, napisz czema akurat tak, a nie tradycyjnie 1-2-2-1 lub 1-2-3-2-1. Pytam z ciekawości bo nie widziałem jeszcze takiej metody i celu takiego kombinacyjnego stosowania?
Pozdrawiam
kamel
Pozdrawiam
kamel
pozdr,
kamel
--
...
Napisał(a)
rejchu: nie dosyć, że przesadziłeś z dawkami, to jeszcze chyba na matmie się nie znasz, bo kolega napisał, że ma TYLKO 100, a Twój cykl ma troooszkę więcej!
Pozdrawiam
kamel
Pozdrawiam
kamel
pozdr,
kamel
--
...
Napisał(a)
czy 3 dziennie to aby ni za mało ???
...
Napisał(a)
3 dziennie to całkiem sporo jak na pierwszy cykl.
Rejch: czy ty człowieku jesteś upośledzony?
Nie dość, że rozpisujesz kosmiczny cykl to jeszcze polecasz człowiekowi nolvadex po cyklu? Po cyklu to chyba clomid a nolva to w trakcie, jakby mu cycki zaczęły rosnąć - co przy takich dawkach wcale nie byłoby zaskakujące.***** ze mnie a nie koksiarz a o tym wiem, więc może zorientuj się trochę zanim zaczniesz zarządzać cudzą gospodarką hormonalną...
Rejch: czy ty człowieku jesteś upośledzony?
Nie dość, że rozpisujesz kosmiczny cykl to jeszcze polecasz człowiekowi nolvadex po cyklu? Po cyklu to chyba clomid a nolva to w trakcie, jakby mu cycki zaczęły rosnąć - co przy takich dawkach wcale nie byłoby zaskakujące.***** ze mnie a nie koksiarz a o tym wiem, więc może zorientuj się trochę zanim zaczniesz zarządzać cudzą gospodarką hormonalną...
mafia.doping.full-hardcore.pl
...
Napisał(a)
pisza ze dawka lecznicza jest do 15 mg mety dziennie, a dla kulturysty 15-35 mg ????
...
Napisał(a)
Oto co pisze na opakowaniu polskiego Metanabolu, które trzymam w ręce:
Stosować wg wskazań lekarza lub przeciętnie dorośli 5mg dziennie. Dawka podtrzymująca 2,5-5mg dziennie.
WYDAJE SIĘ Z PRZEPISU LEKARZA
5mg to jedna tabletka. 15-35mg to biorą KULTURYŚCI (czytaj: nie mieszczące się w drzwi 120 kilowe świnie), a przynajmniej tyle by im wystarczyło gdyby nie przesadzali z dawkami od pierwszych cykli. Nie zrób tego błędu.
Stosować wg wskazań lekarza lub przeciętnie dorośli 5mg dziennie. Dawka podtrzymująca 2,5-5mg dziennie.
WYDAJE SIĘ Z PRZEPISU LEKARZA
5mg to jedna tabletka. 15-35mg to biorą KULTURYŚCI (czytaj: nie mieszczące się w drzwi 120 kilowe świnie), a przynajmniej tyle by im wystarczyło gdyby nie przesadzali z dawkami od pierwszych cykli. Nie zrób tego błędu.
mafia.doping.full-hardcore.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!