biore MERZ SPEZIAL .. chyba troche to cos daje bo widze roznice. Moja cera znacznie sie poprawila a biore dopiero 3 dni :D mam tez maly problem z tradzikiem tzn. co jakis czas wychodza mi jakies syfy na twarzy i nie wiem co robic . Dermatolog przepisal mi jakis plyn ZINERYT ale po nim na mojej skórze wychodza jakies czerwone plamy na policzkach . Nie wiem czym mam myc twarz . wszystkie zele powoduja u mnie NADMIERNE WYSUSZANIE skóry a ten plyn nie dziala na mnie . czym pielegnowac twarz ?????? :> pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Sprobuj jakis zel do mycia twarzy nie zawierajacy mydla.Polecam "Nastolatki" w takiej niebieskiej tubie.Wg mnie jest jednym z najlepszych ..dziala antybakteryjnie i sprawia ze skora jest matowa (to nie jets reklama ;)-wiem z autopsji)kosztuje ok.8zeta.Pozdrawiam
Co cie nie zabije to cie wzmocni!
...
Napisał(a)
Zineryt ma związek cynku w skladzie wiec moze wysuszac ci skore, a jak jej dodatkowo nie nawilzasz tylko stosujesz same wysuszajace preparaty antytradzikowe to moze tos ie skonczyc wlasnie podraznieniem
... .. .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!