Szacuny
2
Napisanych postów
454
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3468
Błagam o pomoc, od kilku dni odczuwam ból zęba, ale dzisiaj to już jest MASAKRA!!! wziąłem jakieś tam tabletki przeciwbólowe, ale nie pomagają!
ból jest tak okropny, że chyba zaraz strace przytomność. Zdecydowałem się pójść do dentysty, ale okazało sie że muszę czekać przynajmniej do jutra.
Są jakieś sposoby na złagodzenie bólu zęba ???
Szacuny
21
Napisanych postów
5678
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
65565
medytacja
Ból jest najlepszym instruktorem tylko nikt nie chce zostać jego uczniem!
================================================
Wejdź - http://www.pajacyk.pl _-=<<--SFD-FIGHT-CLUB-->>=-_
__--__GRUBAS Z UDERZANYCH__--__
Szacuny
144
Napisanych postów
7358
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
36022
Musisz sie naye-bać to usmierzy ból(serio). Pare szybkich z lodem i bedziesz uśmierzony, tylko umyj zeby jak bedziesz szedl do dentysty. Mogles isc dzisiaj do prywatnego nie musialbyc czekac.
Szacuny
0
Napisanych postów
392
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
4299
Paniczny strach powiadasz..Tez tak mialem przez dlugi czas, ze za nic nie chcialem isc, w koncu jak mnie zaczely bolec poszedlem i okazalo sie ze tyle z***anych ze szok !!! idz do prywatnego i luz, ja poszedlem i powiedzialem ze sie boje jak***** i nic mnie nie moze bolec itp bo bede wyl Nie polecam Ci czekac dlugo z tym, wiem jak to jest ale szkoda zebow !!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Kiedys mialem duze problemy z zebami ,ciagle dziury ,wizyty u dentysty co tydzien ,przeszedlem wszystko lacznie ze sciaganiem ropy ,ale od kiedy myje zeby po kazdym posilku nie bylem juz u dentysty chyba rok wg mnie to jest jedyny i najlepszy sposob a jak niemoge umyc zebow to biore te dropsy orbita ,gumy dentystka odradzila bo plaby wypadaja od nich ,co do samego dentysty ,moja jest ekspertka ma prywatny gabinet jak i jest jedna z najlepszych dentystow,chirurgow w jednym ze szpitali ,jak idziecie do dentysty to niebiezcie znieczulenia przy malych dziurach jak biezesz znieczulenie to dentysta ci calego zeba rozwala a jak nie to boruje do czasu az cie zaboli a potem leczy ,dzieki temu sporo zeba oszczedzasz a i sam zastrzyk przeciez jest bolesny ,ja biore znieczulenie tylko wtedy jak i dentystka powie kiedy cos konkretnego jest ,w ogole odradzam jedzenie slodyczy to najbardziej niszczy zeby ,mowie wam myjcie zeby -jezyk tez :) kilka razy dziennie a zobaczycie roznice .