Witam jestem hokeista i codziennie rano i wieczorem mam ciężkie treningi (rano trochę luźniejszy). Biorę dla lepszej kondycji IRON HORSE HIGH KICK, i potrzebowałbym coś na regenerację bo czuje sie strasznie zmęczony po treningach, jak w ich czasie oraz pomiędzy nimi jak sypiam popołudniami, moja pytanie to jaka odzywke powininem sobie kupic białko czy aminokwasy? Proszę o pomoc i pozdrawiam!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Najwyraźniej jesteś przetrenowany. Na pewno dobrze zrobiłby tydzień odpoczynku. Z odżywek poleciłbym Tobie beta alaninę , oraz kreatynę przed treningiem.Jeśli Ciebie stać to aminokwasy również możesz dołożyć (przed i po treningu) .Nie zapominaj o zdrowej diecie bo bez niej to i najlepsze odżywki za bardzo nie pomogą.
...
Napisał(a)
Tyle, że on nie może przestać trenować bo wypadnie z formy takze zaprzestanie treningów skonczy sie dla niego katastrofą więc moze jakieś białko po treningu na regeneracje?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!