Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
44
Ostatnio moja dziewczyna miala zapalenie pochwy czy cos tam, brala jakies tabletki (ktore lekarz przepisal) ale jej to nie pomoglo, gdy sie jej skonczyly kupila jakies tabletki w sklepie po których jej od razu bardzo zaczelo piec, i poszla teraz do lekarza ( to trawlo juz miesiac ponad) i powiedzial jej ze stan zapalny zaczął się przemieniac w grzybice i dostala leki z stedydami i za 6 dni ma byc wszystko okej, ja od poczatku z nia uprawialem seks i nic mi nie było, dopiero gdy zabrala ta tabletke po ktorej ja strasznie zaczelo piec na drugi dzien mój ząłędź stał sie w polowie zaczerwieniony, zadnych krostek nie widze, i troszeczke jak sie nim pobawie to czuje takie leciutkie laskotanie,swedzenie, tak w ogole nic jak oddaje mocz czy cos, tylko teraz nie wiem co zrobic?
-Mozliwe ze ta tabletka co kupila bez recepty mnie podraznila? bo ją od tego od razu pieklo caly czas? czy moze zarazilem sie? bo troche dziwne ze dopiero po miesiacu? (Mysle zeby kupic dzis Clotrimazol(przeciwzapobiegawczo) i smarowac go a dopiero gdy to nie pomoze to w pon isc do urologa?)
PROSZE POMÓŻĆIE!! To nie w koncu ręka!!!
Szacuny
10
Napisanych postów
139
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
248
gratuluję!!! Masz grzybice penisa. Grzyb uaktywnia się dopiero po jakimś czasie. Teraz mnie zastanawia które z was to pierwsze złapało:P czy ty, czy Twoja dziewczyna:P
dobry stabilizator jest jak dobra żona nigdy Cię nie zawiedzie:)
Mogę załatwić taniej produkty www.zamst.pl:)
Szacuny
10
Napisanych postów
139
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
248
no ale zrozum, że mogłeś ty mieć nieuaktywnionego grzyba, ją zarazić i jej się uaktywnił bo miała słabszy organizm... Podobnie jest z opryszczką (nie to że miałem:P)
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
44
Sorry ale p******icie bez sensu..
Pytam sie najwazniejsze pytanie czy do czasu wizyty u lekarza moge zastosowac CLOTRIMAZOLUM a wy dalej swoje.. ja p******e
Szacuny
10
Napisanych postów
139
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
248
Skonsultuj się z farmaceutą jak wizyta jest odwleczona w czasie, to najprostszy i najtańszy sposób uzyskania bezpłatnej i wiarygodnej sugestii co do stosowania leku