Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PIERWSZY CYKL...PARE PYTAŃ

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3661

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 336 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1397
co to jest ten PROP ?
wolał bym odrazu teste,bo juz dostałem

mete niedawno skończyłem brać,ale na cykl wrzuce 100 10mg/tabs

SOM UN EQUIP !!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1223 Napisanych postów 26444 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 298562
"co to jest ten PROP ?
wolał bym odrazu teste,bo juz dostałem"

no tak jak chcesz testa to prop odpada
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
prop to tesc o krotkim dzialaniu najbardziej odpowiedni dla ciebie.

To w koncu to 1 cykl czy drugi jak juz mete piszesz ze wziales
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 336 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1397
no pierwszy poważny,ktory chce zrobic konkretnie..
metke teraz brałem indyjska,efekty były,ale głownie sila..wiec nie jestem az tak zachwycony tym środkiem..
Chce tą teste,ktora mam plus meta 10mg
pytanie tylko czy nie wystarczy 10 strzalow co 5 dni ?

SOM UN EQUIP !!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1223 Napisanych postów 26444 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 298562
jak masz prolo, czyli stężenie 100 mg/ml to 10 w żadnym wypadku nie starczy
jak z dietą??bo nic o niej nie napisałeś a jak mówisz, ze na mecie nie zrobiłeś masy to chyba kiepsko z micha u Ciebie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dodam,ze nie jestem zbyt wysoki,bo tylko ok178cm i nie chce wygladac jak "kwadrat" nie jestem sezonowcem co na silke wpada 2miechy przed wakacjami..cw 15miesiecy i nie zamierzam przestac,ale nie che byc ogromny..Ten cykl miał na celu dodac mi kilka kg i pare cm w obwodach

SOM UN EQUIP !!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Micha jest.jak brałem odzywki to zawsze pare kg wpadło,więc nie wiem dlaczego na mecie nic..

SOM UN EQUIP !!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
jak jest micha to dlaczego nie wpisałeś nic w ankiecie w tych polach??
podaj ile jesz B-T-W i mniej więcej ile kalorii
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
kiedyś miałem to wyliczone,ale nie trzyma sie w 100% tej diety..Jem regularnie takie posiłki jakie miały być i zawsze jem dosyta..mam bardzo szybką przemiane materii i po 2/3 godz spokojnie moge zjesc tak duzo jak wczesniej

jeszcze raz pisze,ze nie mam zamiaru byc ogromny..chce zyskac jeszcze pare kg i nastepnie zaczac rzeźbe..

SOM UN EQUIP !!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
wyjasnij tylko dlaczego nie moge brac strzała co 5 dni?? skoro jego działanie jest nawet do 7dni..

SOM UN EQUIP !!!

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Testosteron pałer

Następny temat

potrzebny testolic

Spalanie
Polecane artykuły