...
Napisał(a)
Orientujecie sie czy w aptece mozna dostac podrobiona omke bo nie wiem dokladnie o co chodzi czy tylko na czarnym rynku sa walki czy w aptece tez mozna trafic ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
w aptece nie trafisz wałowanej omki. to tak samo jakbys poszedl do apteki i dostal walowaną witamine C albo lewy antybotyk hehe.. to ze ktos CI mowi o walowanych lekach w aptece to farmazon; )
Jedyne co Polska ma najlepsze w Europie to chuligani.
...
Napisał(a)
Jedna osoba pisala gdzies ze i w aptece lataja trefne serie teraz. Nigdy w aptece nie bylo czegos takiego ale skoro jelfa sama dala info ze podrobili serie to chce sie upewnic bo mam dostep do apteczniaka.
Zmieniony przez - Vegeta223 w dniu 2010-12-20 17:15:07
Zmieniony przez - Vegeta223 w dniu 2010-12-20 17:15:07
...
Napisał(a)
jesli dali info o wycofaniu, to napewno tez trafily do aptek. witamina c moze nie, chociaz kto wie
...
Napisał(a)
Niech sie ktos jeszcze wypowie na ten temat. Jak na zlosc mam dostep to moze sie gowno trafic :/
...
Napisał(a)
Było coś o tym że towar z apteki nie klepał ale nie pamiętam jaki temat .
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/jelfa_informuje_o_wałkach-t664954.html
moze tutaj znajdziesz wiecej informacji
moze tutaj znajdziesz wiecej informacji
...
Napisał(a)
ja bralem na recepty z 10 opakowan omy i 10 proli... nikt nie narzekal:)
Jedyne co Polska ma najlepsze w Europie to chuligani.
...
Napisał(a)
WHO podaje, ze az do 10% lekow to walki
i do 25% w krajach rozwijajacych sie
i do 25% w krajach rozwijajacych sie
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!