Szacuny
2
Napisanych postów
136
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3712
Hmmm mam taki problem a mzoe juz tka jest - po umyciu zebow po okolo 4 godzinach mam nieswierzy oddech. Jest mi z tym bardzo zle. Slyszalem ze mozna na to jakos poradzic ( żuć natke cyz cos tkaiego) ??? Myje zeby 3 razy dziennie. Nie sadze ze to jest od zebow a co gorsze od żołądka. Czy jest jakas metoda zeby bylo lepiej ????
Szacuny
7
Napisanych postów
604
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2468
a masz wyciete migdaly?? ja mialem taki problem przez migdaly. gdy mi je wycieli to wszystko juz jest ok. po prostu ciagle mialem jakies stany ropne na migdalach i trzeba bylo je usunac.
Szacuny
500
Napisanych postów
9533
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18709
od mycia 10x dziennie mozna zęby stracic !
a co do nieświerzego oddechu - polecam poszukac w zdrowiu - bo mi sie nei chce po raz 10 pisac !
ogólnie - j ustna , nos zatoki , ukl oddchowy , pokarmowy - moga b yć winowajcą !
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Szacuny
2
Napisanych postów
136
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3712
No jem 5 razy dziennie bo cwicze a co do zebow to bylem u stomatologa i wszstko jest git. Mi sie wydaje ze jest to bardziej z mojego glebszego wnetrza bo czasami zdaza mi sie odbijac (bekac).
Szacuny
20
Napisanych postów
1652
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16945
spróboj póki co zastosować płyn do ust który nieutralizuje nieświeży oddech a co do tego odbijania no możliwe ze masz refluks żołądkowy powoduje to cofanie się treści pokarmu z żoładka do przełyku i powoduje wzdęcia koniecznie zgłoś się do gastrologa pozdro---->