Brałem suste i dece 3mce po 1 cent tego i tego co 3 dzień. Zakończyłem cykl 3 tygodnie temu, czy jest możliwość żeby organizm się nie zablokował lub czy odblokuje się po jakimś czasie samoczynnie? Obecnie podjadam NOX 3 universala, DAA-STIN Megabol, i creatyne USN.
...
Napisał(a)
Witam
Brałem suste i dece 3mce po 1 cent tego i tego co 3 dzień. Zakończyłem cykl 3 tygodnie temu, czy jest możliwość żeby organizm się nie zablokował lub czy odblokuje się po jakimś czasie samoczynnie? Obecnie podjadam NOX 3 universala, DAA-STIN Megabol, i creatyne USN.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
jak masz to wbijaj dalej samego testa jeszcze i ogarnij hcg z 10.000 j.m. i z minimum 20/30 tabsów cloma
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Odblokuje samoczynnie po paru miesiącach. Ale wtedy wszystko co zrobiłeś na cyklu lub nawet i więcej poleci
...
Napisał(a)
3 tygodnie temu to towar jeszcze kręci w organiźmie blok bedzie niebawem
...
Napisał(a)
libido padnie za ok 2 tygodnie na amen i blok murowany
...
Napisał(a)
Do tej pory wszystko jest ok ochota na sex jak najbardziej, od tygodnia mam mega apetyt ale mam jakby w tłuszczyk idzie hehe
...
Napisał(a)
a co? Takie postanowienie noworoczne? Ze sie nie odblokujesz? Czy z kobitą sie pokłuciles i chcesz jej sex odciąc?
...
Napisał(a)
Obecnie przebywam daleko od polski i jest du....pa nie do ogarnięcia temat
...
Napisał(a)
trzeba było myslec predzej. Odp juz dostales od lodzianina. Libido padnie i blok na amen
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!